Lanseta Baracuda Storm Feeder 3 90m 40 120g 3 2 Tronsoane~8386127[1]

Iată câteva detalii despre aceasta:

  1. Lungimea: Lanseta are o lungime de 3.90 metri (390 centimetri). Această lungime mai mare îi conferă o rază de acțiune mai mare și o capacitate de aruncare mai bună.
  2. Greutatea și acțiunea: Lanseta este proiectată pentru a face față greutăților mai mari și este clasificată cu o acțiune de „feeder” (hrănitor). Aceasta înseamnă că este concepută pentru utilizarea cu diferite tipuri de hrănitori și pentru pescuitul la distanțe mai mari.
  3. Materialul: Baracuda Storm Feeder 3.90m este fabricată din carbon de înaltă calitate, ceea ce îi conferă rezistență și sensibilitate. Carbonul este un material ușor și durabil, ideal pentru lansete de pescuit.
  4. Inelele ghidușe: Lanseta este echipată cu inele ghidușe de calitate superioară, care permit firului să alunece lin și să minimizeze frecarea în timpul aruncărilor lungi. Aceasta ajută la obținerea unei distanțe mai mari de aruncare și menținerea unui contact direct cu peștele în timpul recuperării.
  5. Mânerul: Lanseta este dotată cu un mâner confortabil, care oferă o prindere sigură și reduce oboseala în timpul pescuitului prelungit. Materialul mânerului poate varia în funcție de modelul specific al lansetei.
  6. Capacitatea de aruncare: Lanseta are o capacitate de aruncare specificată, care indică greutatea maximă a hrănitorului sau a plumbului pe care îl poate lansa în mod eficient. Verifică specificațiile producătorului pentru a afla capacitatea exactă de aruncare a acestei lansete.

Este important de menționat că aceste informații sunt generale și pot varia în funcție de modelul exact al lansetei Baracuda Storm Feeder 3.90m. Pentru detalii specifice și întrebări suplimentare, recomand să consulți producătorul sau să verifici manualele de utilizare sau site-ul acestora.