Title 700x560[1]

Acesta este mersul meu preferat la pescuit în lunile de vară. Este cel mai eficient atunci când aruncați pe o margine de insulă sau orice caracteristică din iaz.

În această perioadă a anului, peleții de 2 mm par să funcționeze cel mai bine cu un lichid de ameliorare care va ajuta la atragerea peștelui în jos prin coloana de apă. Uneori, amestecarea momeală măcinată cu pelete poate fi într-adevăr un avantaj dacă peștii sunt dificil de prins. În mod normal, folosesc o momeală de fund Bandum colorată, care cred că ajută peștii să-mi ridice cârligul mai repede, mai ales dacă metoda de hrănire este lovită. Am avut câteva succese foarte mari de pește folosind această metodă; de la Carp, F1’s și Bream, acțiunea poate fi explozivă, așa că nu uitați să vă relaxați!

Iată cum l-am configurat……

Mai întâi trebuie să pregătiți momeala; Turnați cantitatea necesară de micropelete într-o sită. Apoi acoperiți-le în apă. Cu cât apa este mai caldă, cu atât timpul de reacție este mai rapid. Dacă aveți apă caldă, 45 de secunde vor fi suficient de lungi, apa rece va dura puțin mai mult.
Scurgeți apa din peleți, goliți-le într-o cadă de momeală și lăsați-le să se odihnească aproximativ 10 minute.
Adăugați orice lichid pe care doriți să le utilizați pentru a crește atracția, în acest caz folosesc sirop de pelete lipicios potrivit.
Timp de montaj! Conectează-ți linia principală printr-un alimentator de metode. Mărimea și forma vor varia în funcție de locație și condiții, dar o dimensiune medie bună este alimentatorul cu metoda mică Drennan 15g.
Faceți un nod de opt bucle la capăt și tăiați capătul etichetei. puneți-o bucla pe metoda de conectare și închideți manșonul.
Luați mașina dvs. preferată, în acest caz folosesc un Drennan Method Bandit de 3,5″ mărimea 14 cu o bandă de momeală. Introduceți-l pe celălalt capăt al conectorului de metodă, închideți manșonul înapoi și împingeți conectorul în sus în alimentatorul de metodă.
Atașați hookbaitul ales de dvs., în acest caz este un Swim Stim Match Mini cu bandă.
Umpleți ușor matrița de alimentare cu peleți.
Comprimați peleții cu hrănitorul dvs., astfel încât să se lipească cu toții de hrănitor.
Mai adăugați niște pelete și momeala dvs. în alimentator, apoi comprimați din nou cu alimentatorul.
Odată ce îl scoateți, veți avea un alimentator perfect format, cu momeala vizibilă și fără peleți să cadă.
Hrănitorul ar trebui să rămână intact până când aterizează pe albia lacului. Toate peleții se vor extinde mai mult și vor cădea în decurs de aproximativ 5 minute.