Geanta Super Safe Carryall Xiv 48x33x29cm Sportex~8395146[1]

Pescuitul este una dintre activitățile preferate ale multor persoane, oferind relaxare și aventură în natură. Pentru a face experiența de pescuit cât mai plăcută și organizată, este crucial să ai echipamentul potrivit. În acest sens, o geantă de pescuit bine aleasă se remarcă ca un accesoriu indispensabil pentru pescarii pasionați. Cu dimensiuni potrivite și materiale de calitate, această geantă este proiectată pentru a satisface nevoile celor mai exigenți pescari.

Dimensiuni și structură

Geanta de pescuit este concepută să ofere spațiu suficient pentru echipamentul de bază, fără a compromite confortul sau manevrabilitatea. Cu o lățime de 21 cm, adâncime de 17 cm și înălțime de 14 cm, această geantă este compactă și ușor de transportat în timpul excursiilor de pescuit.

Structura sa robustă este asigurată de materialul exterior din poliester 600 Denieri, care conferă rezistență și protecție împotriva factorilor externi. De asemenea, materialul este hidrofob, asigurând că echipamentul de pescuit rămâne uscat chiar și în condiții de umiditate ridicată sau ploaie.

Interiorul geantei este căptușit cu spumă EVA, un material ușor de curățat și care previne agățarea cârligelor sau a altor accesorii. Acest aspect este crucial pentru menținerea organizării și siguranței echipamentului de pescuit.

Compoziție și sustenabilitate

Geanta de pescuit este realizată din materiale de calitate, cu o compoziție responsabilă față de mediu. Materialul principal este 100% poliester, iar stratul protector este 100% poliuretan. Căptușeala este fabricată din 100% acetat de etilen vinil, asigurând un nivel ridicat de durabilitate și confort.

Eforturile în reducerea impactului asupra mediului sunt evidente și în dezvoltarea acestei genți de pescuit. Prin analiza amprentei produsului asupra mediului, au fost identificate etapele ciclului său de viață care au cel mai mare impact, iar echipa a reușit să reducă semnificativ acest impact prin materiale durabile și procese de producție responsabile.

Teste și durabilitate

Pentru a asigura rezistența și durabilitatea, geanta de pescuit a fost supusă unor teste riguroase în condiții variate. Aceste teste includ testarea rezistenței materialelor în diverse condiții meteorologice și testele mecanice efectuate în laborator. Astfel, poți avea încredere că geanta ta de pescuit va rezista chiar și în cele mai exigente situații.

Concluzie

Geanta de pescuit reprezintă un accesoriu esențial pentru orice pescar pasionat, oferind o combinație perfectă între funcționalitate, durabilitate și confort. Cu dimensiuni potrivite și materiale de calitate, această geantă îți va asigura organizarea și protecția echipamentului de pescuit în fiecare excursie. Optând pentru acest produs, nu numai că vei avea parte de o experiență de pescuit plăcută, dar vei contribui și la protejarea mediului înconjurător prin alegerea unei opțiuni sustenabile.