Set Avertizori Dunare Delphin Roler Shock 4 Plus 1~8406440[1]

Pasionații de pescuit știu că pentru a avea parte de experiențe memorabile în această activitate, e nevoie de echipament de calitate care să ofere atât performanță, cât și fiabilitate. Dacă ești în căutarea unor avertizoare care să-ți ușureze munca și să-ți ofere rezultate excelente, Setul Avertizori Dunare Delphin Roler Shock 4 Plus 1 este alegerea ideală.

Fiabilitate și Performanță

Senzorii acestui set funcționează pe baza de vibratii, oferind astfel o detectare imediată a muscăturii, fără a fi afectați de vântul puternic. Montarea lor pe lansetă este simplă și eficientă, datorită curelelor cauciucate reglabile, asigurându-se astfel o fixare sigură pe orice tip de lansetă. Cu o rază de acțiune de până la 130 de metri, acești senzori sunt partenerul ideal pentru pescuitul atât de pe mal, cât și de pe barcă.

Versatilitate și Confort

Setul de senzori este potrivit atât pentru pescuitul de crap, cât și pentru pescuitul de somn, fiind ideal pentru orice tip de apă – de la râuri și până în Delta Dunării. Nu trebuie să-ți faci griji în privința transportului, deoarece avertizorii sunt livrați într-o valiză de plastic captusită cu burete, asigurându-se astfel că echipamentul tău va fi în siguranță în timpul călătoriilor.

Caracteristici Avansate

Avertizorul este echipat cu 4 tonuri diferite de semnalizare și 4 nivele de volum, plus un mod silențios pentru momentele în care vrei să pescuiești în liniște. Selectarea setărilor din memorie și diodele luminoase care indică timp de 20 de secunde după mușcătură sunt doar câteva dintre facilitățile acestui echipament. Receptorul este la fel de performant, având aceleași 4 tonuri diferite de semnalizare și 4 nivele de volum, plus un mod de vibrații și indicare prin LED-uri colorate pentru a-ți oferi o experiență completă și personalizată.

Garanție Extinsă și Fiabilitate

Producătorul acestui set oferă o garanție extinsă de 3 ani, ceea ce demonstrează încrederea în calitatea produsului. Manualul de instrucțiuni în limba română îți va oferi toate informațiile necesare pentru a profita la maximum de acest echipament.

În concluzie, Setul Avertizori Dunare Delphin Roler Shock 4 Plus 1 este alegerea perfectă pentru orice pescar pasionat, oferind o combinație ideală între fiabilitate, performanță și confort. Investiția în acest echipament îți va aduce nu doar rezultate excelente în pescuit, ci și satisfacția că te bazezi pe un echipament de încredere în fiecare expediție pe apă.