Dtt Land[1]

Îmi place mai mult șerbetul decât înghețata, a spus niciun copil niciodată. Așa este și cu un walleye oferit o nalucă care încearcă să arate ca un Rapala® – „Stai, ce? Trecere grea!” Și acolo se află geniul rețetei lui Rapala pentru succesul dulce de a prepara confecții delicioase cu fler de design colorat și acțiune care atrage peștele – culorile aromatice ale lui cu satisfacție de înghețată.

Ca și șerbetul, noile modele de culoare oferite Deep Tail Dancers sunt strălucitoare și atrăgătoare și puțin revoltătoare. Și ca și înghețata, aceste momeli nu dezamăgesc. Satisfacția Walleye va fi garantată atunci când legați un Deep Tail Dancer® într-unul dintre următoarele modele noi.

Glow Pink Squirrel – Spate alb, burtă albă, coadă, cap și gât, ochi galbeni și negri și părți albe cu patru pete negre de pește momeală.

Slimy Lime – Spatele și burta Chartreuse, capul și gâtul verde strălucitor de zi și părțile laterale de Chartreuse cu trei pete mari de pește momeală negre.

Voodoo Haze – spate metalizat mov de gumă de struguri, burtă metalizat din bumbac roz dulce, cap și gât mov metalic de gumă de struguri, ochi galbeni și negri și părți laterale cromate cu trei dungi mari, verticale de pește momeală.

Black Wonder Bread – Spatele și burta alb-argintii, capul și gâtul negru, ochi galbeni și negri și părțile argintii imprimate cu trei pete mari de pește momeală strălucitoare de zi în culorile chartreuse, roz-dulce și albastru-cer. .

Lumina neagră – Spatele și coada neagră, capul și gâtul roz-vată de zahăr, ochi galbeni și negri și părțile negre cu trei pete mari de pește momeală, de gumă-struguri-violet.

Juicy Lucy – corp auriu metalic, cap și gât portocaliu, ochi galbeni și negri și părți aurii metalice cu trei dungi verticale, galbene.

Pescarii pricepuți s-au bazat de mult pe Deep Tail Dancers pentru a prinde pești de vânătoare care nu sunt atinși cu alte momeli. O buză mărită, care se scufundă adânc, îi permite unui Deep Tail Dancer să atingă zonele de lovitură de până la 30 de picioare, fără a adăuga o greutate accesorie. No. 7 Deep Tail Dancer se va scufunda la o adâncime maximă de 15 picioare. Nr. 9 poate ajunge la 20 de picioare. Modelul nr. 11 se va scufunda până la 30 de picioare. Rapala oferă și trei modele de Tail Dancers cu alergare superficială.

Atât Deep, cât și originalul Tail Dancer® au un design în formă de „banană” unic în gama vastă de crankbaits Rapala sculptate din lemn de balsa. Acea modificare a designului profilului îmbunătățește acțiunea clasică a unui Tail Dancer, Rapala „rănită-pecă”, cu adăugarea unei balansări mortale cu coada largă. Un sistem de zornăitură intern adaugă vibrații listei de atribute care declanșează lovirea nalucii.

Ajustate manual și testate în rezervor, Deep Tail Dancers înoată perfect imediat din cutie. Cârligele triple VMC cu nichel negru le înarmează cu o claritate și o putere suficient de puternică pentru a rezista la lupte aprige cu peștii de vânătoare mari și prădători.

No. 7 Deep Tail Dancer măsoară 2-3/4 inci și cântărește 5/16 oz. Nr. 9 măsoară 3 1/2 inci și cântărește 7/16 oz. Nr. 11 măsoară 4-3/8 inci și cântărește 3/4 oz.