Maxresdefault[1]

Dacă ești un pescar pasionat, cu siguranță știi cât de important este să ai un echipament de calitate pentru a obține cele mai bune rezultate. Mulineta Okuma Custom Black este unul dintre cele mai bune modele disponibile pe piață, potrivit pentru pescuitul la crap și alte tipuri de pescuit.

Design robust

Okuma Custom Black are un design robust, cu un corp din aluminiu și un rotor echilibrat pentru a asigura o funcționare lină. În plus, mulineta este prevăzută cu un sistem de franare magnetic pentru a preveni rupturile de fir. Acest sistem de franare este extrem de eficient și este foarte ușor de ajustat în funcție de greutatea plumbului și de condițiile de pescuit.

Capacitate generoasă de linie

Mulineta Okuma Custom Black are o capacitate generoasă de linie, ceea ce o face potrivită pentru o varietate de tipuri de pescuit. De asemenea, raportul de recuperare de 5,0: 1 înseamnă că veți putea recupera rapid o cantitate mare de linie.

Funcționare lină și fără întârzieri

Cu șase rulmenți din oțel inoxidabil, mulineta Okuma Custom Black oferă o funcționare lină și fără întârzieri. Acest lucru înseamnă că veți putea simți ușor când un pește mușcă și veți putea să-l prindeți fără probleme.

Manivelă ergonomică

Mulineta Okuma Custom Black este echipată cu o manivelă ergonomică din aluminiu pentru o prindere confortabilă și sigură. Aceasta este foarte importantă, mai ales dacă pescuiești timp îndelungat.

Concluzie

În concluzie, mulineta Okuma Custom Black este o alegere excelentă pentru pescuitul la crap și alte tipuri de pescuit. Designul robust, capacitatea generoasă de linie, funcționarea lină și fără întârzieri și manivela ergonomică fac din această mulină un instrument fiabil și ușor de utilizat. Indiferent dacă ești un pescar începător sau unul experimentat, mulineta Okuma Custom Black este o alegere excelentă pentru orice aventură de pescuit.