276138951 5544075825606011 5483949776079435359 N E1650376873130[1]

Cu primăvara în sfârșit aici și vremea mai caldă pe drum… Cédric Soilen ne arată cum se apropie de canalul său local pentru marele lui Chub!

Acest Chub minunat este o dovadă că atât momeala, cât și tactica sunt perfecte pentru sesiunea de astăzi!

El spune :

Cu cerul albastru strălucitor și apa cristalină… A fi discret este de cea mai mare importanță pentru a-i tenta pe cei precauți Chub! O configurație ușoară este cheia, iar asocierea acesteia cu alegerile corecte de momeală duce cu siguranță la mai multe mușcături!

Deși crapii sunt numeroși în acest canal, din cauza serilor reci, încă nu s-au trezit corespunzător. Prin urmare, țintirea lui Chub garantează că pot primi mușcături, iar faptul că își dau, de asemenea, un cont bun pentru ei înșiși este doar un alt bonus! Metoda mea pentru a prinde acești pești este un mic hrănitor hibrid, acoperit cu pelete Dynamite F1 Sweet 2mm . Aroma lor dulce și degradarea rapidă le fac perfecte pentru această perioadă a anului!

Pregătirea peletelor nu ar putea fi mai ușoară… Pur și simplu le acopăr complet în apă și le las să se înmoaie timp de 2 minute. După acest timp, orice apă rămasă este scursă, iar odată ce peleții au fost lăsați să se absoarbă timp de 15 minute, veți avea peleții perfecti pentru alimentator!

Hookbaitul ales de mine este un Speedy Washter de 9 mm . Pentru mine atât dimensiunea, cât și culoarea momelii contrastează perfect cu peleții de furaj de 2 mm. Cred că acest lucru este esențial pentru a provoca curiozitatea naturală a momelii și, din cauza flotabilității momelii, atunci când un băiat merge să mănânce peleții, momeala este aspirată cu ușurință!