Particule aromatizante

Particulele trebuie să fie, fără îndoială, una dintre cele mai bune metode pentru a scoate crapul și pentru a se hrăni cu încredere. În ciuda faptului că particulele prin natura lor sunt extrem de atractive pentru crap, ele pot fi îmbunătățite pentru a adăuga o etichetă distinctivă articolelor de momeală, crescând proprietățile de atracție și permițându-vă, în calitate de pescar, să vă personalizați amestecul. 

Un ingredient cheie care poate fi adăugat la majoritatea particulelor este sarea, sarea nu este o aromă în sine, dar adaugă nutrienți vitali pe care crapul îi va căuta în mod activ. Acesta este cel mai bine adăugat la particule după procesul de fierbere.

Aromele pot fi adăugate în mai multe moduri diferite, iar tipul de lichid pe care îl adăugați va determina cât de potrivit este aplicației. Dacă adăugați lichide la cantități mari de particule, cel mai bine veți fi cu un lichid de tip „aliment în vrac”, cum ar fi compusul cu nuci prăjite sau unul dintre alimentele lichide Response+. 

Este recomandat să adăugați lichide imediat după ce particulele au fost pregătite, când apa este încă caldă, și să le lăsați la macerat încă 12/24 de ore înainte de utilizare. În acest fel, vă veți asigura că toate acele semnale și lichide extrem de atractive vor fi absorbite în momeli pe măsură ce acestea s-au umflat. Alimentele lichide nu pot fi exagerate, deoarece sunt complet naturale, dar va fi suficientă o doză recomandată de 30-50 ml per kg. 

Cealaltă opțiune de lichide de adăugat la particule sunt arome/amelioratori; dar acestea sunt cel mai bine adăugate în volume mici la momeli, cum ar fi nuci tigru, artar etc. Pentru aceasta, veți avea nevoie doar de niveluri minime, doar suficiente pentru a acoperi momelile și a le face să iasă în evidență din ofertele gratuite. Booster-urile Hookbait sunt perfecte pentru asta – luați, de exemplu, dacă doriți să vă sporiți oala de Tiger Nuts, un amplificator lichid, cum ar fi Hookbait Booster-ul Northern Special, ar fi perfect și ar adăuga acea răsucire unică acelor momeli cu particule.  

Există și alte situații în care adăugarea de lichide la particule într-o etapă ulterioară este mai benefică. De exemplu, dacă pescuiți o apă foarte aprovizionată cu un cap mare de crap, amestecul pe care îl utilizați este un amestec de particule mici și niște pulberi, prin adăugarea unui lichid în vrac la amestec înainte de a le arunca, va crea un aspect minunat, tulbure. supă spod care va atrage rapid peștele odată introdusă.  

De asemenea, poate doriți să adăugați lichide la particulele dvs., astfel încât acestea să completeze aromele boilie-ului ales pe care este posibil să îl hrăniți și dvs. Liquid Marine Amino 365 este un lichid gros în machiajul său, dar creează un halou de bunătate pe albia lacului, scurgându-se în pietriș și nămol pe măsură ce este eliberat din momeală. Acest tip de lichid va merge mână în mână cu tonul din Pacific și ar funcționa grozav dacă ați face și un amestec de particule cu niște boilies. Din nou, acest lucru ar fi cel mai bine atunci când se adaugă după ce particulele au fost pregătite.

Lucrul grozav despre particule este că lumea este stridiile tale și poți adăuga și încerca diferite arome pentru a-ți crea propriile particule personalizate. Există multe alimente lichide disponibile de la CCMoore, așa că merită să experimentați cu câteva diferite pentru a vedea cum vă descurcați și pentru a obține acea „etichetă” pe care o doriți, fie că este dulce, cu nuci, pește etc., deci experimentați și mult succes. !