25lber From Lees Syndicate 1024x768[1]

Ian Russell ajunge din urmă cu încă o lună de pescuit care, în ciuda faptului că a fost incredibil de umedă și de vânt, a produs o serie de pești impresionanți, inclusiv doi crapi foarte speciali de la Frimley Pit 3. Iată ce a avut Ian de spus…

Ian spune…

Se pare că de fiecare dată când mă uitam să merg la pescuit în noiembrie, cerurile se deschideau și se turnau zile întregi. Cu toate acestea, câțiva dintre noi rezervasem lacul Farm din Franța pentru o săptămână, așa că am plecat.

Matty a fost copilotul meu și am pornit. În primul rând, a fost plăcut să mă lovesc de vechiul meu prieten Danny Fairbrass și Tom Stokes la terminalul de tren înainte de a mă urca în tren. Destul de curând, am ajuns cu toții la un lac Fermă foarte umed și vânt, și ne-am apucat să începem extragerea de înot.

Chiuveta de bucătărie și toate astea!

Fără nicio informație despre lac, mergeam pe o aripă și o rugăciune, așa că eu și Matty am ales capătul îndepărtat în spatele vântului. Ceea ce nu știam era că acest capăt era în mare parte puțin adânc și 10 crapi au venit din apa mai adâncă la capătul cabanei în săptămânile premergătoare călătoriei noastre.

Pentru a fi corect, am fi putut să ne mutăm și să ne strângem în acel capăt, dar nu fără a afecta alți pescari care pescuiesc și pentru că sunt puțin mai în vârstă și am moralitate, aceasta nu era o opțiune. Așa că ne-am petrecut 6 zile înmuiându-ne și văzând foarte puține lucruri de continuat..

În a cincea noapte, la ora 22:00, neîncrezător, m-am trezit clătinându-mă în jur de 150 de metri în vânt puternic și ploua torentă jucând ceea ce avea să fie singurul nostru crap al călătoriei. Celălalt capăt a produs până acum aproximativ opt crapi la 69 lb.

Un premiu de consolare de 32 lb

Așa că vineri dimineața am decis să ne reducem pierderile și să plecăm acasă. Totul era îmbibat și acoperit cu noroi, dar literalmente strâns în dubă și am plecat acasă după ce ne-am luat rămas bun de la băieți.

Următoarea mea călătorie a fost să fiu la Frimley’s Pit 3 cu un tip numit Gaz, care a donat uimitor 1000 de lire sterline pentru a petrece 48 de ore cu mine – toate acestea au mers către o organizație de caritate Hospice pe care Mark și Lorraine, proprietarul Frimley Pits, o susțin în fiecare an.

Din nou, ne-au așteptat câteva zile umede și vântoase, dar ne-am plimbat și am ales câteva înotări unul lângă celălalt.

Gaz a avut o alegere evidentă pentru înot și a ales Gravelly, iar eu ne-am instalat alături în Stick. Zonele noastre pentru plasarea momelilor au fost selectate și au ieșit niște porumb și 12 mm Monster Tiger Nut cu noile mele pop-ups Choccy Malt și Sweet Spice de 12 mm deasupra.

În afară de faptul că m-am îmbibat din nou în timpul instalării, nu sa întâmplat nimic și nu a fost văzut în prima zi, dar la 2:30 dimineața, tija mea din dreapta a luat un comun de 31 lb 8 oz. S-a ridicat pe Gaz și a făcut poze, a fost returnată în câteva minute.

Dimineața a venit cu nori grei și la 10:30, aceeași tijă din dreapta era plecată din nou și după o luptă intensă în crinii de pe marginea mea din LH, Small Football Fully a fost luat de Gaz și la 33lb 10oz am fost peste lună.

L-am întâlnit pentru prima dată pe acesta acum vreo 20 de ani, când mă concentram pe groapa 3 la 24 lb!Ce crap!… și mă bucur să-l revăd încă o dată.

Cu momeala, am urmat aceeași rutină ca cu o zi înainte și ne-am încrucișat degetele că și Gaz a avut ceva acțiune. Mark proprietarul ne-a tratat cu Cod and Chips în acea seară și între noi am îndreptat lumea.

Noaptea a fost liniștită, dar la 8 dimineața aceeași tijă din dreapta mi-a produs o oglindă mentă de 28 lb – Cum e, eh? Un comun, o oglindă și un lol complet scalat. Trebuia să fim plecați pe la prânz pentru a ajunge la trecerea feroviară la timp și, când începeam să împachetez, tija LH a plecat în rachetă.

Acesta a fost un sos complet diferit și și-a menținut terenul de secole. Când s-a rostogolit în cele din urmă în plasă, am putut vedea de ce. A fost o mare comună pentru care Frimley este faimos.

Am ridicat-o și am înregistrat 41lb 4oz – ce mod de a ne încheia călătoria!Ce sfârșit de călătorie!Asta e bine!

Din păcate, Gaz nu a avut niciodată un rezultat, dar acesta a fost pescuitul de puști mari și uneori așa se întâmplă. Mulțumesc din nou lui Gaz pentru contribuția sa și mulțumesc lui Mark și Lorraine pentru locație.

Fără odihnă pentru cei răi și toate astea, în curând am fost în drum spre cel mai întunecat Essex pentru o sesiune de 48 de ore cu un prieten apropiat de-al meu – Lee Johnson.

Sindicatul lui a fost locul nostru de desfășurare și ce loc minunat de mic și liniștit este. După câteva ture, ne-am instalat în înot vecini și ne-am pregătit. Aveam nevoie disperată de câteva ore, așa că și Lee mi-a lăsat-o.

La trezire, Lee a spus că înotul din stânga mea avea un pic de barbotare în ea, așa că, cât de repede posibil, am mutat o singură tijă cu ajutorul stâlpului meu Bushwhacker plasat în tăcere în mijlocul a ceea ce era evident un grup. de crap.

Toți au rămas liniștiți până la 8 dimineața a doua zi dimineața, când această tijă a șuierat și mi-am băgat capul în jurul ușii bivvy-ului lui Lee zâmbind de la ureche la ureche, informându-l că am pus o oglindă în pungă datorită sfatului lui.

La 25 lb și uncii am fost de două ori mulțumit.

Așa va merge – și din grădina din spate a lui Lee!

S-a dovedit a fi singurul weekend de lac, dar mi-a plăcut foarte mult să petrec timp cu un prieten grozav.

Oameni buni, în timp ce stau aici și bat, sa terminat cu pescuitul meu din noiembrie! În ceea ce privește ziua de mâine, dormitoarele de rezervă de 2x necesită o oarecare re-decorare înainte ca dec. de Crăciun să coboare de la mansardă pentru vacanța lor anuală LOL.

Rânduri strânse până data viitoare – Ian Russell