Du-te genial pentru o masă ușoară! Gav Walding

Calculul meu a inclus în mod constant întâlniri scurte, aceasta este adesea o oarecum târzie între muncă sau o întâlnire de o zi la o apă din cartier pentru a obține o curbă în bar. Totuși, pe tot parcursul iernii, voi alege de obicei întâlniri de zi, fie că sunt câteva ore pe timp de noapte, fie că ajung la lac pentru prima lumină și fac o zi întreagă.

Măreția de a face acest lucru pe parcursul lunilor mai reci este că lacurile sunt în mare parte semnificativ mai calme, iar acest lucru îmi oferă șansa de a mă mișca și de a urmări crapii, ceea ce, în consecință, îmi mărește posibilitățile de a ciuguli ceva în timpul orelor de soare mai limitate. În acest element voi prezenta câteva probleme centrale pe care le-am stabilit ca o apariție obișnuită în timpul acestor mici excursii și, în special, strategia în care am cea mai mare încredere; momeli simple !

Reducerea

Cu temperatura apei la fundul ei absolut, toate celelalte lucruri se diminuează odată cu ea; ceea ce vreau să spun prin asta este crapul întârziat în jos. Ei nu vor fotografia în jurul lacului și vor explora diferite regiuni, s-ar putea să nu viziteze câteva regiuni ale lacului pe tot parcursul perioadei mai reci a anului.

Se presupune că crapii trebuie să se simtă bine în general, așa că ar putea fi ținuți într-o anumită regiune, acesta ar putea fi un loc care ține strălucirea de la soare sau un strat în secțiunea de apă care rămâne fiabil în temperatură. Datorită faptului că nu se mișcă atât de mult pe cât se aștepta, nu consumă energie, ceea ce înseamnă că nu au nevoie să mănânce atât de mult pentru a-și face trucul de care au nevoie.

Prin urmare, trebuie să fiți cu adevărat atenți când vă gândiți la aplicarea capcanei, în acest scop voi decide constant asupra unei naluci geniale cu o singură capcană. Așadar, dezvoltarea și digestia lor nu încetinesc deloc, dar percepția lor vizuală va începe, de asemenea, să scadă din cauza temperaturii apei, care, așa cum aș vedea, pune în capcană situația. Astfel, a avea o capcană genială vă va extinde în mod pozitiv posibilitățile de a obține un pick-up, chiar și la cele mai reci temperaturi.

Ce ton?

Decizia de varietate poate fi contrastul dintre o zi liniștită sau, uneori, una oarecum grăbită. Îmi voi începe în mod continuu excursia cu diverse varietăți pe fiecare stâlp și voi lua cu mine un număr mare de diverse capcane , toată lumea are soiurile lor #1, dar chiar doriți să aveți o perspectivă receptivă, deoarece scenele vor pescui în mod distinct în funcție de diferite elemente.

Ocazional, rozul consecvent devotat nu va face un chomp, cu toate acestea un portocaliu, galben sau alb va face; în acest fel, voi pescui în mod continuu diverse soiuri la începutul ieșirii și, după aceea, în cazul în care voi primi cu adevărat o ciugulă pe un singur ton, voi schimba fiecare batoane cu soiul care este din toate punctele de vedere. făcând afacerea. O aromă demonstrată de hookbait de iarnă , de exemplu, un Northern Extraordinary îmi oferă certitudinea pe care mi-o doresc; atunci este mai degrabă un exemplu de schimbare a soiului decât tipul de momeală .

Transmit frecvent un ghiveci solitar de Northerns , totuși cu o combinație de soiuri într-un ghiveci singur, garantând că nu trebuie să transmit lucruri inutile într-o întâlnire de o zi.

Nicio responsabilitate

Una dintre plăcerile utilizării capcanelor cu o singură capcană, mai degrabă decât pescuitul peste un pat de nalucă, este realitatea că nu-mi leagă resursele într-un singur loc, nu m-am angajat într-o zonă, așa că în cazul în care nu este. Nu mă antrenez sau simt că vreau cu adevărat să fac o mișcare din cauza absenței acțiunii peștilor, atunci pot face ca atare, fără să mă simt obligat să rămân în zona pe care de fapt am risipit capcana.

Pescuitul în acest fel, din camionul de mână implică, de asemenea, o unitate neglijabilă și mă înclină mai mult să continui să mă mișc pe lac, aruncându-i pe cei străluciți în regiuni cu aspect probabil. În cele din urmă, le veți găsi întâmplător presupunând că ați expus energia pentru a încerca să le găsiți, fie că este vorba de recunoașterea unui aspect nepretențios, finisajul opus al lacului sau de a obține căptușeli care arată că sunt în apropiere, este pur și simplu o instanță de repoziționare a acestuia. aparat care poate avea un efect semnificativ.

Sprijinindu-i

În general, prefer să îmi ofer un mic avantaj în ceea ce privește capcanele. Acest lucru va fi adesea adăugarea unui atractor promotor la ei; Îmi place să coordonez fluidul cu cel strălucitor ales de mine, pentru mine este Ns1, un prins de crap demonstrat de mai mulți ani și accesibil în toate culorile hello viz. Ele însoțesc, de asemenea, un plic de fluid sponsor potrivit, care este grozav pentru a le oferi acea putere suplimentară de tragere.

Un lucru pe care îl fac pentru a vă garanta că nu vă pierdeți ușurința pungilor, este să le uscați după fiecare măsură de lichid, nu aveți nevoie de ele înotând în suport, pur și simplu este suficient un mic strat. Apoi, la acel moment, le voi lăsa într-un loc, cu blatul uscat până când arată ca și cum s-au uscat complet, garantând că aroma va fi apoi păstrată și evaporată în pop, astfel încât să nu pierdeți lejeritate.

Instalația ideală de naluci cu o singură capcană?

În ceea ce privește utilizarea tragerii unei singure capcane, voi proiecta la fizzers, spectacole sau le voi plasa în regiuni cu aspect rezonabil. În timp ce mă proiectez în aceste zone, îmi lipsește timp să găsesc picăturile ideale pentru a introduce un aparat, având în vedere faptul că prefer să nu risc să sperie peștii, așa că de mai multe ori din 10 voi folosi un pivot ferm cu o lungime delicată. explozie.

Acest lucru, împreună cu o plumb minuscul limitează agravarea și voi încerca continuu să folosesc cea mai mică plumb pe care o pot scoate pentru a proiecta distanța pe care o doresc. Utilizarea unui aranjament în stil elicopter garantează, de asemenea, că, în cazul în care cablul se conectează la bază, nu va bloca modul în care se află aparatul, astfel încât să puteți pescui cu siguranță indiferent de albia pe care proiectați.

Apoi, la acel moment, mă voi asigura că primăvara se scufundă ușor, acest lucru va ajuta aparatul să se așeze peste majoritatea substraturilor prezente pe albia lacului, fie că este vorba de reziduuri delicate de buruieni joase, îmi dau seama că pot uita de aparat. acolo și au un potențial excelent de succes al pescuitului de fapt.

Pentru a-mi regla cu succes o singură momeală , adaug în general ceva mai multă lut la aparat decât este necesar. Apoi, în acel moment, testez aparatul din margine și decupez cantități limitate de argilă până obțin viteza ideală de scufundare.

În general, acestea sunt câteva gânduri bune la care să vă gândiți în timp ce pescuiți cu momeli simple ; Nu este nicio îndoială o strategie viabilă de apă virală și, aplicând oarecum gândire metodologiei, aparatelor și spoturilor dvs., sunt sigur că veți zgâria acel ciugul suplimentar sau două în această perioadă mai rece a anului!