Rame+negre+vrac[1]

Vierme de pamant:

Viermii de pamant sunt probabil cel mai popular momel de pescuit primavara, fiind un aliment natural pentru pestii rapitori. Ei sunt usor de gasit si de utilizat si sunt potriviti pentru majoritatea speciilor de pesti.

Lipici de cirlige:

Lipici de cirlige sunt un alt momel popular primavara, fiind o alegere excelenta pentru pescuitul somnului si al altor pesti de fond. Sunt ușor de găsit si de utilizat si ofera rezultate bune.

Larvele de muste:

Larvele de muste sunt un momel popular pentru pescuitul crapului si al altor pesti rapitori. Ele sunt disponibile in diferite culori si marimi si pot fi utilizate atat in apa dulce cat si in apa sarata.

Boilies:

Boilies-urile sunt un momel artificial popular, fiind o alegere excelenta pentru pescuitul crapului si al altor pesti rapitori. Sunt disponibile in diferite arome si culori si pot fi utilizate atat in apa dulce cat si in apa sarata.

Nuci si fructe:

Nuci si fructe sunt un momel natural pentru pescuitul somnului si al altor pesti de fond. Ele sunt usor de gasit si de utilizat si sunt potrivite pentru majoritatea speciilor de pesti.