1 Step 5[1]

1 – Ia-ți peleții corect!

Cea mai bună momeală de folosit pentru furaj cu Banjo XR (sau Method feeder) sunt, fără îndoială, peleții de 2 mm. Funcționează bine pe tot parcursul anului și crapii îi iubesc. Am o abordare simplă pentru a le pregăti și pentru a folosi Pellet Wetter pentru a obține cele mai bune rezultate:

Pasul unu – Turnați puțină apă de lac în vasul EVA, urmat de o mică gură de Bait Booster. Acest lichid lipicios oferă peletelor o senzație plăcută de lipicioasă.

1 - Pasul 1.JPG

Pasul doi – Adăugați o jumătate de pungă de pelete de 2 mm în punga Pellet Wetter.

1 - Pasul 2.JPG

Pasul trei – Scufundați peleții în combinația apă/Bait Booster. Lăsați-le în apă timp de 20 de secunde în plină vară și 60 de secunde în timpul iernii.

1 - Pasul 3.JPG

Pasul patru – Scoateți punga Pellet Wetter, scuturați excesul de apă și lăsați să stea o oră.

1 - pasul 4.JPG

Pasul cinci – Produsul finit.

1 - Pasul 5.jpg

2 – Folosește matrița!

Este corect să spunem că matrița Method a transformat pescuitul Method feeder cu peste 15 ani în urmă și le-a permis pescarilor să producă un alimentator perfect perfect de fiecare dată.

2 - Inset A.jpg

Matrița pentru Banjo XR este la fel de bună și creează un alimentator frumos, raționalizat, care aruncă perfect și asigură o descompunere uniformă a peletelor dumneavoastră. Dacă îți place consistența pe care ți-o oferă o matriță, atunci încearcă!

2 - insert B.jpg

3 – Încercați un alimentator mai ușor

Cea mai populară greutate a alimentatorului este de 30 g și, pe bună dreptate, este o greutate excelentă, care poate fi folosită pentru o varietate de situații. Dar există momente când scăderea la o dimensiune de 20 g poate fi fantastică.

Dacă pescuiți în apă deschisă, unde este probabil să existe niște nămol, atunci alimentatorul de 20 g poate fi mai bun, deoarece nu se scufundă atât de adânc ca un alimentator de 30 g sau chiar 45 g. Hrănitorul ușor poate fi, de asemenea, benefic atunci când aruncați în înotări mai puțin adânci în zilele calme, în care peștii sunt înfricoșători. Alimentatorul de 20 g poate oferi o intrare mai silențioasă și poate oferi un pic de ascundere jocului tău.

3 - Inset A.jpg

4 – Virmele sunt grozave

Wafters și Band Ums sunt momelile cu cârlig de prima alegere pentru majoritatea pescarilor de chibrit și cu un motiv întemeiat. Sunt fantastici.

Dar, în unele zile, peștii se pot feri de o astfel de momeală flagrantă și ceva mai discret poate avea rezultate bune. Una sau două viermi roșii morți agățați de un cârlig de dimensiunea 16 pot fi mortale, chiar și pentru crapii mari!

Nu merge niciodată la pescuit Banjo fără o mână de viermi morți!

4 - Inset A.jpg

5 – Turnat scurt

Când te confrunți cu o insulă, poate fi tentant (și eficient) să arunci cât mai strâns pe insulă. Acest lucru funcționează genial în plină vară, când peștii se hrănesc bine. Dar toamna, iarna și primăvara, peștii vor prefera adesea să se hrănească în apă puțin mai adâncă.

5 - insert A.jpg

Revenirea de pe insulă cu câțiva metri vă va duce la trei sau patru picioare de apă, care poate fi o zonă de capturare mai eficientă atunci când temperaturile scad.

DSC09546.jpg
DSC00688.jpg
DSC00891.jpg