Când temperaturile scad și când iarna prinde cu adevărat prinderea, pescuitul la crap poate fi greu, totuși, chiar și cu temperaturile cu doar câteva grade peste punctul de îngheț și cu un îngheț tare încă pe sol, dacă îți înțelegi corect materialul, tactica și momeala , acolo sunt încă mulți pești de prins.

În timpul iernii , crapul nu se mai mișcă la fel de mult și așadar o metodă excelentă și, mai important, o momeală excelentă care poate fi folosită cu efect devastator în aceste condiții este umilul larve!

 

Pescuitul la crap cu larve ca momeală

Iarna este perioada din an, mulți pescari se îndreaptă către wrigglers. Le puteți hrăni încet și constant pe râu și puteți hrăni tot felul de pești de argint, chub și mreana, deoarece nu se satură așa cum ar fi dacă ați rămâne peleți și boilies. Cu toate acestea, viermii își iau cu adevărat proprietățile în pescuitul crapului, cumpărându-ți mușcături în zilele în care lacurile au fost aproape complet înghețate! Atracția naturală amestecată cu zvâcnirea lor tentantă este irezistibilă, chiar și pentru peștii care în mod normal nu s-ar hrăni.

Este important să aveți grijă de viermi în timpul iernii. După ce ați ridicat lotul de viermi de la Angling Direct local, investiți într-o găleată pentru ghicitori și momeală, astfel încât să le puteți cerne și să le păstrați în cea mai bună stare pentru crap. Cernerea viermilor îi împiedică să transpire la fel de mult, ceea ce poate provoca un miros urât care îndepărtează crapul. Virmele care nu se termină să treacă prin sită după aproximativ 15 minute, poate doriți să le aruncați sau să le puneți deoparte (virmii morți sau morți sunt încă folositori!).

 

Folosirea viermilor morți ca momeală de pescuit

Fie turnați apă clocotită peste ele și scurgeți-le, fie înghețați-le (atenție că nu există accidente menajere cauzate de apa clocotită!) pentru a vă asigura că larvele nu se mai zvârcește. Apoi mergeți la bancă și încercați-le. Sunt grozavi la crearea unui covor de furaj, deoarece nu se pot zvârcoli pe fund și sunt puțin mai puțin împreună în piele, ceea ce le face grozave pentru cârlig.

 

Dă-ți Virmele un avantaj

În ultimii ani, s-a observat că larvele domină apele, în special cu unele locuri devenind aproape numai larve pe timpul iernii. Când o momeală este folosită mult, poate fi o provocare să atrageți atenția crapului, așa că uitați-vă să dați un avantaj larmelor dvs. Urmărește videoclipul de mai jos pentru 3 moduri de a folosi larvele pentru pescuit.

 

Sfat: Este o idee bună să amestecați câteva arome cu larvele dvs. Încercați să adăugați pulbere de cânepă și momeală pentru a da viermi și un plus de atractant.

Ce culoare este cea mai bună pentru pescuitul crapului?

Atunci când vă alegeți larmele de culoare, nu este vorba doar de a atrage atenția pescarului; cu siguranță există momente în care o culoare este mult mai eficientă decât altele. În timp ce larvele roșii funcționează genial pentru toate specimenele mele de pescuit la crap , larvele de bronz pot fi grozave pe râu, așa că nu vă limitați: aveți o selecție de culori și vedeți ce funcționează cel mai bine în ziua respectivă.

 

Încercați un alimentator de larve

În condiții de apă rece, hrănitorul de larve nu este doar extrem de simplu, ci și incredibil de eficient! Urmărește videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe.

 

SFAT DE TOP: Faceți o minge de larve! Leagă viermii împreună pentru a forma o minge pe care să o folosești pe distanță mai lungă. Fie adăugați la alimentatorul dvs. de viermi , PVA solid pentru o prezentare de jos, fie catapultați mingea în zona țintă.

 

Cum să evitați peștii nocivi iarna

Mulți dintre noi se îndreaptă către locuri de crap care nu au o cantitate mare de pește grosier, dar dacă locația dvs. are, ar trebui să vă gândiți în ce locuri să pescuiți, astfel încât să evitați bancurile de pește grosolan și să nu ajungeți să vă irosești toți viermii.

Sfat : Încearcă să-ți împingi momeala în mijlocul zilei și să aduci un covor de mâncare la loc înainte de aceste scurte vrăji de hrănire în care peștii argintii devin activi.

 

Cum să legați instalația perfectă pentru vierme

Instalația perfectă Maggot pentru pescuitul crapului încorporează vizibilitate ridicată și variație de culoare pentru a ajuta la combaterea speciilor nedorite care vă strică prezentarea platformei . Vedeți cum să legați această platformă în videoclipul de mai jos:

Când vă îndreptați spre bancă înarmați cu unii dintre cei mai buni zbârci roșii și cu aceste sfaturi, sperăm să mai prindeți câțiva pești în această iarnă.