Viteza este un aspect grozav al pescuitului cu sac PVA solid. A face o încărcătură de aceste pungi de momeală vă va servi bine cu o seară înainte de o sesiune și, cu siguranță, vă va oferi un covor de momeală pe care crapul nu îl poate refuza. PVA este încrederea supremă într-o geantă pentru toți pescarii de crap !

Ce este PVA?

Alcoolul polivinilic, altfel cunoscut sub numele de PVA , este o substanță solubilă în apă care poate fi transformată în foi solide, bandă și sfoară sau țesută pentru a crea un ciorap de tip plasă. Pentru pescuit, PVA este grozav, deoarece odată ce se dizolvă, lasă o grămadă îngrijită de momeală în jurul cârligului.

De ce să folosiți PVA solid pentru pescuit?

PVA este de obicei un produs asociat cu scena crapului mare, dar atunci când este utilizat corect poate fi la fel de eficient pentru crapul comercial mai mic. Este deosebit de bun în lunile mai reci, când încerci să prinzi câte un pește la un moment dat, este, de asemenea, genial în zilele grele în care chiar vrei sau ai nevoie să toci și să schimbi momelile.

Urmăriți videoclipul de mai jos pentru mai multe informații despre Crap Angling cu pungi PVA de mai jos.

Atractie, precum și o platformă prezentată în siguranță, indiferent de locul în care este turnată, punga solidă din PVA este cu siguranță o metodă mortală pentru crapi de toate dimensiunile și pe toate apele. Următoarele sfaturi vă vor ajuta să profitați la maximum de această tactică epică:

1. Dimensiunea pungii PVA este importantă

Asigurați-vă că conținutul pungii conține o mulțime de articole mai mici, cum ar fi pesmet de prăjire de somon și micropelete. Acestea nu numai că țin peștele să se desprindă în jurul momelii cu cârlig pentru mai mult timp, dar vă permit și să împachetați conținutul pungii într-o capsulă solidă, care este foarte aerodinamică și aruncă peste 100 de metri cu dispozitivul potrivit.

2. Pregătirea sacilor de momeală este cheia

Folosiți lideri frumoși de plumb scurt (sau fluorocarbon) cu platformele dvs., astfel încât să puteți lega o mulțime de saci acasă și apoi doar să le faceți bucla pe linia principală atunci când vă aflați pe bancă. Puteți avea literalmente 100 de astfel de genți împodobite și gata de rock and roll când ajungeți la locul dvs., grozav pentru petrecerile peste noapte. Acest lucru vă va scuti să vă încurcați în legarea pungilor pe mal și vă va permite să maximizați timpul de mușcătură și să nu pierdeți timp prețios. În plus, asigurați-vă că momelile sunt din plastic, altfel pop-up-urile se pot micșora și crește flotabilitatea dacă sunt lăsate în pungi gata legate pentru perioade lungi.

3. Boost adăugat

Luați-vă o seringă (vă rugăm să vă asigurați că aveți grijă) și o selecție de uleiuri, arome și orice alt lichid prietenos cu PVA și injectați-o în punga solidă de PVA înainte de a o arunca. Acest lucru va crește puterea de tragere a pungii și vă va oferi un atractor lichid, precum și produsele alimentare și momeala din geantă.


4. Păstrați lungimea rig-ului scurtă 

Păstrați lungimea dispozitivului în interiorul pungii între 3-5 inci și asigurați-vă că utilizați o împletitură flexibilă ca material pentru lungimea cârligului. Deoarece peștii nu se mișcă departe și se hrănesc aproape de plumb, lungimea scurtă a cârligului oferă o șansă mai mare ca peștele să fie agățat.

De asemenea, din cauza lungimii cârligului care este mototolită în punga finită, acest lucru nu va afecta prezentarea unei împletituri moale, în timp ce cu o lungime mono o va îndoi. În plus, utilizați întotdeauna un cablu în linie într-o pungă PVA, acest lucru crește potențialul de agățare și aruncare al platformei dvs.

Vedeți Cum să legați o pungă de PVA solidă simplă în videoclipul ADTV de mai jos.

5. Flotabilitatea pungilor PVA

De obicei, un mic pop-up (12 mm) sau un hookbait wafter echilibrat critic sunt alegeri excelente atunci când utilizați o pungă solidă. Cu o grămadă mică de peleți și furaje, finalul afacerii dvs. este foarte ușor și receptiv atunci când peștii se mută în hrana pe ei, așa că are sens ca momeala dvs. să fie aceeași. Acest lucru va duce la ca peștele să trateze momeala cu cârlig cu mai puțină suspiciune.

latime=