Campionatele Mondiale Feeder 2022 - Cu Ade Kiddell

În acest articol, Ade împărtășește mai multe despre Campionatele Mondiale de pescuit la feeder din 2022, care au avut loc în Belgia cu doar câteva săptămâni în urmă.


Locația se afla la doar kilometri peste graniță de casa mea din Țările de Jos și am fost onorat să fiu rugat să ajut cu echipa Angliei în timpul evenimentului.

Există o Cupă Mondială de pescuit?

Evenimentul propriu-zis durează 7 zile cu 5 zile de antrenament oficial și apoi 2 zile de campionate propriu-zise. Pe parcursul celor 5 zile de antrenament, fiecărei echipe din cele douăzeci și trei participante i se alocă câte un box, fiecare box având 6 locuri pentru pescari. Echipele pot pescui doar la un orar strict și numai în caseta alocată.

Rolul meu a fost simplu, să-i ajut pe pescari să-și pună echipamentul în cârligele corecte, să mă asigur că au tot ce le trebuie și să mă asigur că sunt disponibile o mulțime de ceai, cafea și gustări înainte și după cele 5 ore de antrenament oficial.

Alături de cei șase pescari, managerul echipei Dean Barlow a avut o echipă de personal din spate pentru a se asigura că toate eforturile posibile au oferit echipei cele mai bune șanse de succes. O echipă de 4 a fost responsabilă pentru momeală, deoarece este vital să aveți cea mai bună momeală posibilă. 

 

Momeală folosită pentru pescuitul cu feeder 

Atunci când regulile competiției permit concurenților doar o cantitate exactă de momeală în fiecare zi, măsurarea momei devine și mai crucială. Viermele, viermii, rotile, viermele, jokerul și momeala au nevoie de măsurare și verificare de către arbitri, în fiecare zi.

În plus, este deosebit de important să aveți cel puțin 1 dacă nu 2 alergători în fiecare dintre cele 5 secțiuni în fiecare zi pentru a fi cu ochii pe ce prind pescarii din alte țări și ce metode sau momeli folosesc. Desigur, este o oglindă în două direcții, deoarece alte țări urmăresc echipa Angliei.

 

Cine este în echipa Angliei?

Echipa de 6 pescari a fost redusă la 5 pentru eveniment și din nefericire pentru bătrânul meu partener Will Freeman, care a fost ghinionicul care a fost abandonat. Asta a lăsat echipa formată din Mick Vials, Lee Kerry, Rob Wootton, Adam Wakelin și Steve Ringer.

Cele 5 zile de antrenament au decurs bine, a devenit evident că niște picioare vor fi extrem de dificile și, așa cum de multe ori în pescuitul meciului, o remiză bună este esențială, pescuitul în echipă tinde să uniformizeze puțin asta, așa că a fost cu încredere și degetele încrucișate pt. tragerea la sorti din prima zi.

După prima zi, Anglia s-a situat pe locul șase, cu echipa Serbiei pe primul loc, dar cu punctele aproape, totul era de jucat în ziua a 2-a. În ziua 1, locul pescuit bine, dar ziua 2 s-a dovedit a fi mai dificilă, deoarece este adesea cazul cu tulburarea suplimentară a spectatorilor din jurul locului.

Cei 5 pescari fiind unii dintre cei mai buni din lume, iar băieții din spate lucrează atât de mult pentru a se asigura că momeala a fost pregătită și la cel mai înalt standard, precum și pentru a se asigura că fiecare pescar a fost ținut la curent pe măsură ce meciul se dezvoltă, toate se adună și la sfârșitul zilei 2, sentimentul din echipă, că am obținut posibil un rezultat incredibil.

 

Rezultate pentru Pescuit

Pe măsură ce rezultatele cântăririi s-au filtrat, am știut că va fi strâns și am fost în măsură să luăm un loc pe podium. Eu ne-am dat seama că bucuria dintre echipe a fost incredibilă, am obținut o medalie de argint cu echipa Serbiei câștigând cu doar 2 puncte și echipa Ungariei pe locul 3 la doar 1,5 puncte în urmă, un rezultat incredibil și remarcabil de aproape de primele 3 locuri.

 

Experiența mea cu echipa Angliei

Ar fi greșit să menționez orice pescar individual, deoarece întreaga echipă a fost incredibilă și pentru un bătrân Norfolk Boy ca mine să facă parte din echipă este ceva ce nu voi uita niciodată.

Dăruirea arătată de întreaga echipă este la un alt nivel față de orice am fost implicat vreodată, este imposibil să exprim în cuvinte cât de pregătire pe care o depune fiecare pescar pentru a mă asigura că au fost 100% pregătiți pentru eveniment și orice eventualitate care ar putea apărea.

Începe devreme, zile lungi, ore petrecute legând instalațiile și verificând și verificând totul. Știu că toți băieții au petrecut o mulțime de ore pregătindu-se chiar înainte de a părăsi Marea Britanie, să nu mai vorbim de zilele lungi din timpul săptămânii evenimentului.

Bravo tuturor din echipa.

Nu am menționat nimic despre Feeder Fishing Rigs sau echipamentul folosit în timpul evenimentului, să spunem că este mult prea divers și variat pentru a intra în detalii, dar voi spune că pescuitul cu feeder duce la un alt nivel. Am fost foarte onorat și privilegiat să mă aflu printre cei mai buni pescari absolut, iar sfaturile pe care le-am primit se găsesc în articolul Sfaturi de pescuit la Top Feeder al lui Ade Kiddell.