Best Carp Bait For Winter[1]

Care sunt cele mai bune momeli pentru crap disponibile? Puteți prinde crap pe aproape toate produsele alimentare comestibile.

Cu toate acestea, cele mai populare momeli pentru crap sunt boilies, pelete, porumb și larve .

Există câteva domenii în pescuitul crapului în care cred că merită să cheltuiți timp și bani suplimentari pentru a face lucrurile corect. Linia de pescuit la crap și cârligele sunt cu siguranță două sau acele zone și alta este momeală.

Prea mulți pescari vor cheltui o avere pe bagaje, alarme și chiar îmbrăcăminte, dar vor ajunge să se zgățească cu momeala. Pentru mine, asta nu are sens, deoarece momeala ta este primul lucru care va atrage un crap la înot și, sper, la cârlig.

Dacă nu folosiți o momeală de calitate de care sunt atrași crapii, nu veți primi o mușcătură. Desigur, veți primi în continuare mușcături de momeli de proastă calitate, deoarece crapii sunt lacomi, dar nu m-ar deranja să pariez că veți prinde și mai mulți pești cu momeală de calitate superioară.

Gama largă de momeală disponibilă pescarilor de crap este o binecuvântare și un blestem. Este grozav să ai atât de multe opțiuni de experimentat, mai ales că preferințele crapului pot varia de la o zi la alta, dar alegerea uriașă îl face și foarte confuz pentru pescarii de crap mai noi.

Acest articol va ajuta la eliminarea confuziei și vă va oferi o listă cu ceea ce cred că sunt cele mai bune momeli pentru crap de încercat și câteva sfaturi pentru utilizarea lor eficientă.

Lista celor mai bune momeli pentru crap:

 1. Boilies
 2. Pelete
 3. Cânepă
 4. Pop-up-uri
 5. Viermi și viermi
 6. Nuci Tigru
 7. Porumb

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – BOILIES

Poate cea mai comună momeală pentru crap dintre toate , boilies-urile, în forma lor de bază, sunt bile de aluat întărite.

Boiles pentru crap
Boilies pe o platformă de păr

Companiile care produc boilies la scară mai mare vor folosi un amestec de bază de ouă și făină, împreună cu ingrediente „secrete” suplimentare , care variază de la făină de pește și uleiuri până la conservanți chimici.

Foarte ușor de împachetat, crapii se bucură foarte mult de aceste boilies, deoarece sunt ușor de digerat, în timp ce pescarilor le plac pentru eliberarea aromelor înțepătoare și vitezele reduse de descompunere.

Din cauza dimensiunii și formei, speciile invazive mai mici tind să se ferească și de ele.

Cele mai bune boilies de crap

O altă cheie a popularității boilies-urilor este că acestea pot fi ușor adaptate pentru a se potrivi diferitelor stiluri de pescuit, variind flotabilitatea lor. Pescarii le pot folosi ca momeli, pop-up sau wafters.

Momelile de fund sunt perfecte pentru albiile netede și dure ale lacurilor. Boilies-urile pop-up, pe care le voi acoperi mai târziu în articol, sunt grozave pentru a fi plasate lângă buruieni și resturi atunci când doriți să vă asigurați că momeala cu cârlig se află pe fundul albiei lacului.

Un wafter, pe de altă parte, este o alegere bună pentru albiile mixte ale lacurilor. Acestea sunt doar linii directoare generale și nu există niciun motiv pentru care să nu puteți experimenta cu diferite tipuri de boilies pe tot felul de albii de lac.

Boilies-urile sunt, de asemenea, clasificate în funcție de modul în care sunt depozitate. Le veți auzi în mod obișnuit denumite fie „boilies pentru congelator”, fie „boilies pe termen de valabilitate”.

Boilies congelator: 

Aceste boilies sunt congelate după ce au fost rulate și nu conțin conservanți sau conțin puțină cantitate. În plus, au un conținut mai mare de ouă.

Acești factori, lipsa/puțin conservanți și conținutul mai mare de ouă fac ca aceste boilies să „se stingă” relativ repede și, prin urmare, trebuie să fie congelate pentru a rămâne funcționale pentru o lungă perioadă de timp.

Cu toate acestea, unii pescari preferă ca boiliesurile să se stingă ușor și, în acest scop, le scot din congelator câteva zile înainte de a fi aplicate.

Perioada de valabilitate Boilies:

Aceste boilies conțin conservanți care împiedică ingredientele să reacționeze și să dispară și astfel acestea rămân proaspete pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, au un conținut relativ mai mic de ouă.

Aceste boilies sunt perfecte pentru călătorii mai lungi și păstrarea în motor. 

În dezavantaj, din cauza conservanților, unele boilies de valabilitate nu sunt la fel de benefice din punct de vedere nutrițional precum boilies-urile de la congelator.

Alegerea unui boilie de calitate care folosește cele mai bune ingrediente poate face toată diferența.

Există câteva companii independente de momeală foarte bune, mai mici (pe care nu vrem să le jignim) – dar mărcile mai populare și cele la care tind să rămân sunt Mainline, Nash, Sticky Baits și CC Moore.

Mai jos, am  ales manual câteva boilies diferite  cu care am avut un oarecare succes pentru ca tu să le încerci și tu.

Sau, dacă sunteți interesat să vă faceți singuri, avem câteva rețete grozave de boilies în ghidul nostru „Cum să faceți boilies”.

BOILIES RECOMANDATE PENTRU CRAP

BOILIES CU CELULE PRINCIPALE

Disponibil sub formă de congelator, Mainline Cell utilizează o selecție dintre cele mai bune ingrediente și amestec de bază.

Boilies cu celule principale

Responsabil pentru prinderea a mii de crapi din întreaga lume , Mainline Cell este plin de amelioratori și atractori de cea mai bună calitate.

Există, de asemenea, un sistem de îmbunătățire, o scufundare dedicată pentru a crește și mai mult atracția.

Disponibil în dimensiuni de 10 mm, 15 mm și 18 mm, fie în saci de 1 kg, fie de 10 kg.

Alte momeli din gama Mainline Cell includ wafters echilibrați , pelete de răspuns și fluro pop-ups.

Boilies pentru congelator cu celule principale

Boilies pentru congelator cu celule principale

Vizualizați pe Amazon

BOILIES NASH INSTANT ACTION

Disponibil într-un pachet la îndemână de 200 g, pungi de 1 kg și 2,5 kg, Nash Instant Action Boilies sunt îmbogățiți cu extracte lichide solubile care sunt bogate în aminoacizi pentru atragerea la toate temperaturile apei.

https://youtube.com/watch?v=8M5zTnVYj1k%3Fcontrols%3D1%26rel%3D0%26playsinline%3D0%26modestbranding%3D0%26autoplay%3D0%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fcarphideout.co.uk%26widgetid%3D1

Arome precum Crab & Krill, Strawberry Crush, Coconut Crème și Candy Nut Crush le fac cu adevărat un boilie complet.

Fiecare pachet, sau geantă, conține, de asemenea, câteva ferestre pop-up care să se potrivească!

În ceea ce privește dimensiunea, Nash le-a făcut disponibile în variante de 10 mm, 15 mm sau 20 mm pentru a se potrivi multor configurații de momeală.

De asemenea, fiecare aromă este plină de ingrediente de calitate concepute pentru a fi folosite oriunde, inclusiv râuri și locuri naturale.

VÂNZARE

Nash Instant Action Crush Pineapple Boilies

Nash Instant Action Crush Pineapple Boilies

Vizualizați pe Amazon

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – PELEȚI

Peleții sunt o momeală incredibilă! Mulți crapi de crescătorie ar fi fost hrăniți exclusiv cu pelete , așa că sunt foarte obișnuiți cu asta.

Utilizarea peleților de crap
Imagine: Angling Times

Disponibil într-o varietate de dimensiuni și în diferite grade de conținut de ulei care se eliberează pe măsură ce peleții se descompun, utilizarea peleților în pescuitul dvs. poate fi devastatoare.

Printre tipurile populare se numără păstrăvul sau halibutul , care, datorită conținutului lor ridicat de ulei, sunt ambele extrem de eficiente în lunile mai calde.

Ele pot fi folosite în multe aplicații, cum ar fi într-un amestec de spod , pungă PVA sau pur și simplu pentru a crește atracția în jurul momeală ca hrană liberă.

Peleții mai mari pot fi folosiți și ca momeală pentru cârlig. Ele vor trebui să fie găurite pentru a pune un păr sau pot fi atașate de un cârlig cu o bandă de momeală, care a devenit foarte populară printre pescarii de chibrituri pe platformele de alimentare cu metoda.

Mai mult decât atât, companiile de momeală vor „potrivi” pelete cu culoarea și aroma unei anumite game de boilies, de exemplu.

Pescuirilor de crap le place, de asemenea, să sporească peleții prin înghesuirea lor sau prin eliminarea prafului.

În consecință, amestecarea dimensiunilor și culorilor peletelor poate lăsa crapul să scotocească în momeală ore întregi!

Am ales mai jos câteva tipuri de pelete utilizate în mod obișnuit la pescuitul crapului .

PELETE RECOMANDATE PENTRU CRAP

CADĂ PRINCIPALĂ CU PELEȚI MIXT

În primul rând, această cuvă de peleți mixte de la Mainline conține un amestec complex de atractori unici.

Care este cea mai bună momeală pentru pescuitul crapului? (Boilies, pop-up-uri, cânepă, peleți) 2

Deoarece conține o varietate bună, fiecare tip de pelete variază în conținutul de ulei care este eliberat în momente diferite.

Datorită fie unei defecțiuni lente, fie rapide, puteți fi sigur că acestea mențin semnalele de atracție pentru perioade mai lungi decât pur și simplu folosind un singur tip de pelete.

Ideal pentru pungi PVA și amestecuri de spod, acest amestec grozav este furnizat într-o cuvă de 2 kg pe care o puteți umple pur și simplu după utilizare.

VÂNZARE

Mainline Spod și amestec de peleți PVA

Mainline Spod și amestec de peleți PVA

Vizualizați pe Amazon

DYNAMITE BAITS ROBIN RED PELLETS

De la Dynamite Baits, Robin Red este un atractant dovedit pentru crap care poate fi folosit în multe aplicații. Robin Red este un clasic care există de ani de zile și îmi place mirosul picant al acestuia; readuce în minte amintiri despre pescuitul la crap în copilărie.

Peleți și instalație Robin Red
Care este cea mai bună momeală pentru pescuitul crapului? (Boilies, pop-up-uri, cânepă, peleți) 3

Datorită faptului că se evidențiază bine față de alte momeli de fund , acestea sunt pre-găurite, făcându-le ușor de montat, sau pentru a le lega de cârlig printr-o bandă.

Produse de Haiths , au un conținut ridicat de proteine ​​și ulei, făcându-le foarte atractive pentru crap, mai ales în lunile calde de vară.

În cele din urmă, sunt furnizate în pungi de 900 g, resigilabile.

Uneori le voi zdrobi și umple o pungă de PVA pentru a-mi îmbunătăți și mai mult metoda de momeală în jurul locului ales.

Momeli Dinamită Peleți roșii Robin pre-forați

Momeli Dinamită Peleți roșii Robin pre-forați

Vizualizați pe Amazon

PELEȚI VRAC

În schimb, cumpărarea unui sac vrac de pelete de crap vă poate economisi bani pe termen lung.

Care este cea mai bună momeală pentru pescuitul crapului? (Boilies, Pop-Ups, Cânepă, Pelete) 4

Am ales un sac uriaș de 25 kg de la Starmer Baits , care este perfect pentru toate speciile de apă dulce.

Deoarece acestea sunt bogate în ulei și atractanți, ele sunt amestecate în 2 mm, 5 mm și 8 mm pentru scurgeri treptate și viteze de defalcare variate.

Ideal pentru utilizare la toate nivelurile, puteți pur și simplu să depozitați această pungă de peleți în garaj sau magazie și pur și simplu să umpleți o găleată mai mică pentru a vă lua de fiecare dată!

În cele din urmă, așa cum am menționat, acest lucru vă poate economisi mulți bani pe parcursul unui an.

Peleți marini Starmer Halibut High Oil

Peleți marini Starmer Halibut High Oil

Vizualizați pe Amazon

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – CÂNEPĂ

Semințele de cânepă sunt fantastice! „Momeala naturală” perfectă, imitând melci mici cu care crapul se poate ocupa de ea ore în șir.

Pescuit cu cânepă pentru crap

Datorită lichidului uleios produs atunci când semințele de cânepă sunt înmuiate, acesta conține, de asemenea, aminoacizi bogati și uleiuri naturale omega.

Toate acestea sunt grozave pentru crap!

Când cauți să mușcăm când lucrurile devin dificile, o mână de cânepă în locul potrivit poate declanșa o frenezie de hrănire.

Cânepa este disponibilă sub formă uscată ca aceasta. Cânepa necesită gătit și înmuiere (nu aruncați lichidul după!), ceea ce poate fi o măcinare.

Alternativ, poate fi cumpărat în cutii sau pre-gătit în pungi și de obicei necesită înmuiere timp de cel puțin 24 de ore (citiți întotdeauna instrucțiunile când cumpărați).

Folosită mai frecvent în amestecurile de spod, cânepa este destul de ieftină și mulți crapi au căzut în ea.

Uleiuri de cânepă de crap

Ca și în cazul altor particule, cum ar fi porumbul și semințele, adăugarea de ulei suplimentar sau atrăgătoare lichide poate stimula cu adevărat cânepa, eliberând încet arome și coloranți în apă.

Cânepa este cu siguranță o alegere alimentară de bază în pescuitul meu la crap.

CÂNEPĂ RECOMANDATĂ PENTRU CRAP

COPDOCK MILL SEMINȚE USCATE DE CÂNEPĂ

Cel mai rentabil mod de a folosi cânepa este să o cumpărați uscată și să o gătiți singur. Cu toate acestea, trebuie să fie pregătit corespunzător și multor pescari nu le plac bătălia, așa că aleg în schimb cânepa pregătită în prealabil.

Dacă doriți să economisiți un pic de bani și nu vă deranjează să vă faceți timp pentru a pregăti singur cânepa, această sămânță de cânepă de la Copdock Mill este de bună calitate și valoare.

Copdock Mill Semințe uscate de cânepă

Copdock Mill Semințe uscate de cânepă

Vizualizați pe Amazon

Când cumpărați cânepă pre-gătită, poate exista un ingredient suplimentar, cum ar fi un amestec de cânepă și nuci tigre, sau cânepă cu extract de ardei iute, de exemplu.

Acestea pot fi grozave de a adăuga și mai multă atracție la înot  și sunt concepute pentru a vă economisi timp.

Am găsit această pungă de 400 g de amestec de particule de cânepă și porumb pe Amazon, care arată foarte bine!

Acest amestec de cânepă prietenos cu PVA este gata pregătit pentru tine în pungi la îndemână de 400 g. Particulele de porumb adaugă un plus de culoare și atracție.

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – POP-UPS

Cele mai bune ferestre pop-up de crap

Pop-up-urile sunt un alt tip de boilie, dar, după cum sugerează și numele, sunt plutitoare, așa că vor apărea de pe fundul lacului.

Există atât de multe platforme care pot fi folosite cu un pop-up și pot fi pescuite într-o serie de situații.

Una dintre cele mai obișnuite este o platformă Chod , care este concepută pentru a pescui peste buruieni sau când există multe resturi pe albia lacului.

Boilies-urile standard pot deveni adesea îngropate , sau chiar mai rău – ascunse, motiv pentru care un pop-up poate fi cu adevărat eficient.

Deoarece există multe culori, dimensiuni și forme, alegerea pop-up-ului potrivit pentru a pescui poate fi un câmp minat!

În timpul iernii, când apa este cu adevărat rece și limpede, ferestrele pop-up cu vizibilitate ridicată ies mai mult în evidență și, ca urmare, utilizarea acestora poate fi letală pentru a atrage crapii care pot fi mai departe sau pur și simplu nu se plimbă la fel de mult.

De asemenea, calitatea poate fi importantă atunci când alegeți un pop-up.

Pop-up-urile mai ieftine sau prost fabricate pot dura doar câteva ore în apă înainte de a se scufunda.

Un pop-up de calitate poate dura zile , ceea ce este un motiv bun pentru a alege cu înțelepciune de la o marcă de renume, mai ales dacă intenționați să pescuiți pop-up-uri pe parcursul mai multor ore.

Asigurați-vă că testați instalațiile pop-up în margine sau într-o găleată înainte de a le arunca pentru a vă asigura că funcționează așa cum doriți.

pop-up-uri principale hi vis

În general, ferestrele pop-up bifează multe casete.

Foarte vizibil, flotabilitate bună pentru a sta pe fund, devenind mai evident pentru crap și adesea încărcat cu atractori pentru a emite semnale alimentare.

Am adesea multe culori, galbenul, alb și rozul fiind popular.

De asemenea, am început să văd rezultate bune cu culori mai neutre, cum ar fi maro și roșu mai închis – poate că crapii s-au înțeles acum la culorile super-luminoase!

Aproape întotdeauna am o „cudă glug” cu ferestre pop-up pe care le-am înmuiat într-un lichid pentru a le spori și mai mult!

Mai jos sunt câteva dintre ferestrele mele preferate pentru pescuitul la crap .

POP-UP-URI RECOMANDATE

CC MOORE NORTHERN SPECIALS

Northern Specials au câștigat un statut oarecum mitic în rândul pescarilor experimentați de crap – și din motive întemeiate!

Care este cea mai bună momeală pentru pescuitul crapului? (Boilies, pop-up-uri, cânepă, peleți) 5

Dezvoltate de-a lungul unui număr de ani, CC Moore Northern Specials sunt foarte atractive și foarte vizibile.

Pe cele albe le prefer eu, cu mare succes.

Fiecare oală include un lichid booster unic pe care trebuie să îl adăugați în cadă înainte de a pescui, astfel încât pop-up-ul să îl poată absorbi pe deplin.

Tind să adaug o cantitate mică pe o perioadă de aproximativ o lună sau două pentru a le supraîncărca cu adevărat!

Un pop-up fantastic , fără nicio plângere din partea mea…

CC Moore NS1 Northern Specials Pop-Ups 14 mm (alb)

CC Moore NS1 Northern Specials Pop-Ups 14 mm (alb)

Vizualizați pe Amazon

MOMELI LIPICIOASE POP-UP-URILE KRILL

Sunt un mare fan al gamei Sticky Baits Krill de ceva vreme, așa că versiunea pop-up a acestor boilies a fost o alegere naturală de încercat.

După cum am menționat mai devreme, am văzut câteva rezultate bune când am folosit un pop-up care se potrivește cu aroma și culoarea gratuităților pe care le-am pus la înot.

Am folosit pop-up-urile colorate originale de Krill peste un amestec de pungi care includea și momeli lipicioase Krill boilies și pudra lor de Krill . Mirosul este cu adevărat înțepător.

Momeli lipicioase, care apare krill

Merită întotdeauna să încercați și alte culori, deoarece uneori o momeală remarcabilă produce bunurile. Ferestrele pop-up Krill vin și în versiuni alb și roz, astfel încât să le puteți schimba puțin.

Momeli lipicioase The Krill 14mm Pop-Ups

Momeli lipicioase The Krill 14mm Pop-Ups

Vizualizați pe Amazon

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – VIERMI ȘI VIERMI

Viermele și viermii funcționează foarte bine și sunt una dintre cele mai bune momeli naturale (și ieftine) disponibile pentru crap.

Pescuitul crapului cu viermi

Doar pentru mișcare, viermii pot fi devastatori în lunile de iarnă, când mușcăturile sunt greu de găsit.

Agățarea viermilor este un pic de abilitate, așa că am ales acest articol din Angling Times , care vă învață cum să îi agățați eficient, fără ca ei să cadă și să se zvârnească!

Când este frig, îmi place să includ o pepiță de porumb care oferă momeală cârligului meu o vizibilitate suplimentară pe care larmele sau viermii nu o oferă.

În plus, viermii împachetati într-o pungă de PVA pot face minuni în jurul unei momeală alternativă, cum ar fi un pop-up sau boilie.

Când pescuiesc la distanță lungă în timpul iernii , merg aproape întotdeauna pe traseul sacului PVA de larve!

Crapii se bucură de viermi și viermi. Pentru că sunt o momeală naturală, este una cu care vor fi obișnuiți.

Dacă nu ați folosit viermi în pescuitul dvs. – încercați și vedeți singur rezultatele!

https://youtube.com/watch?v=EEhkFTabDvs%3Fcontrols%3D1%26rel%3D0%26playsinline%3D0%26modestbranding%3D0%26autoplay%3D0%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fcarphideout.co.uk%26widgetid%3D3

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – NUCI TIGRE

Pescuitul crapului cu nuci tigru

Pescuiesc o mulțime de lacuri de fermă în care sunt o mulțime de copaci în suprafață, făcând nucile tigre una dintre momelile mele preferate!

Ușor de agățat, îmi plac absolut Tigrii!

Conțin mult amidon și fibre, sunt foarte uleioase și conțin zahăr – o combinație câștigătoare prin care crapii se bucură enorm de această momeală.

Mulți pescari vor reveni la tigri ca ultimă soluție, dar de ce ar trebui să fie așa?

După părerea mea, doi sau trei tigri în zona potrivită , cum ar fi marginile, sau aproape de ramuri care depășesc, pot produce crapi mari în orice moment al zilei.

Eu le trișez și le cumpăr gata pregătite , dar poți economisi bani cumpărându-le crude și fierbind-le.

Apoi ar trebui să le lăsați la macerat în decurs de câteva zile.

Dacă sunteți familiarizat cu utilizarea nucilor tigru, ați încercat să le zdrobiți?

Avantajul acestui lucru este că uleiurile se eliberează mai repede, iar crapul petrec mai mult timp defrișând zonele pe care le-ați așezat.

Folosesc această metodă în apă limpede, de obicei zone marginale în care mă pot cățăra într-un copac și petrec puțin timp privind hrănirea crapului și câștigând încredere în ei.

O momeală superbă, ar trebui să încerci nuci de tigru dacă nu ai făcut-o deja.

S-ar putea să fii surprins de rezultatele pe care le oferă aceste fantastice momeli naturale!

https://youtube.com/watch?v=6sdtxxI9hX4%3Fcontrols%3D1%26rel%3D0%26playsinline%3D0%26modestbranding%3D0%26autoplay%3D0%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fcarphideout.co.uk%26widgetid%3D5

NUCI TIGRE RECOMANDATE PRE-PREPARATE

VÂNZARE

Dynamite Frenzied Tiger Nuts 890g Momeală pentru crap, maro, mărime unică

Dynamite Frenzied Tiger Nuts 890g Momeală pentru crap, maro, mărime unică

Vizualizați pe Amazon

CEA MAI BUNĂ MOMEALĂ PENTRU CRAP – PORUMB DULCE

Urmează o altă momeală clasică pentru crap – porumb dulce!

Care este cea mai bună momeală pentru pescuitul crapului? (Boilies, Pop-Ups, Cânepă, Pelete) 6

Aceste boabe galbene aurii sunt irezistibile pentru crap și pot fi folosite într-o varietate de moduri.

Direct pe carlig, pe un hair rig, aromatizat sau colorat si chiar adaugat la momeli si amestecuri de spod.

Datorită versatilității porumbului , pescarii de crap îl folosesc în mod regulat.

În mod similar, funcționează pe tot parcursul anului și oferă o prezență vizuală excelentă sub apă.

…si este ieftin!

Cum obții tot ce este mai bun din porumb?

Asta depinde de intențiile tale de a-l folosi cu adevărat!

Se poate rupe cu ușurință și, de asemenea, poate cădea din cârlig dacă este folosit direct ca momeală.

O metodă obișnuită este să-ți dublezi, sau chiar să triplizi porumbul pentru a evita ca speciile mai mici să-l ia!

În consecință, datorită culorilor strălucitoare și aromei dulci pe care le produce porumbul dulce , funcționează foarte bine când crapii s-au oprit.

Am optat destul de des pentru o platformă dublă de porumb dulce în aceste condiții grele , care a salvat un blank de multe ori!

În împrejurările în care o mulțime de porumb a fost aruncat într-un lac, ar trebui să îl folosiți cu moderație pentru a începe și a analiza dacă crapii îl mănâncă.

În cele din urmă, un sfat personal de-al meu este să salvez sucurile dintr-o cutie de porumb dulce.

Păstrați-l pentru un amestec de spod sau pentru a înmuia alte momeli pentru că poate adăuga o cantitate decentă la atracția acestor momeli!

https://youtube.com/watch?v=-mCalYsZASg%3Fcontrols%3D1%26rel%3D0%26playsinline%3D0%26modestbranding%3D0%26autoplay%3D0%26enablejsapi%3D1%26origin%3Dhttps%253A%252F%252Fcarphideout.co.uk%26widgetid%3D7

PORUMB DULCE RECOMANDAT PENTRU PESCUITUL CRAPULUI

Una dintre frumusețile porumbului dulce este că poți folosi pur și simplu lucrurile de pe rafturile fiecărui supermarket și funcționează foarte bine.

Cu toate acestea, puteți cumpăra porumb de la diferiții producători de momeli de pescuit care au adăugat arome și vin în diferite culori , ceea ce poate fi o modalitate bună de a ieși în evidență din mulțime.

Voi folosi uneori porumb aromat, dar nu sunt vândut despre cât de multă diferență are, așa că tind să rămân cu ofertele mai ieftine de la supermarketuri .

Cu toate acestea, un tip de porumb care îmi place de pe piața de momeli pentru pescuit este porumbul dulce Dynamite XL, pur și simplu pentru că boabele sunt toate frumoase și mari . Nu e mare lucru, dar îmi place să aleg bucăți mai mari pentru momeli cu cârlig, iar sâmburii din aceste cutii sunt ideale.

Spre deosebire de porumb dulce de la supermarket, majoritatea porumbului din aceste cutii se poate folosi pe cârlig, ceea ce face viața mai ușoară.

Cel mai bun porumb pentru crap
Dynamite Baits XL Porumb dulce natural

Dynamite Baits XL Porumb dulce natural

Vizualizați pe Amazon