1669018506809

Orice pescar serios de acolo știe că doar pentru că iarna s-a rostogolit nu înseamnă că este timpul să puneți deoparte lansetele! Pentru mulți este și mai interesant să vizeze specii în timpul iernii. Cu toate acestea spuse, ești încântat să pescuiești iarna la bordul ambarcațiunii tale Blackfin? Să vorbim despre ce specii de pești mușcă iarna:

#1 Northern Pike

Știucile nordice sunt o specie agresivă și sunt foarte active, mai ales în cele mai reci ape. Ei trec prin aproape toate lacurile din nord, de unde și numele. Se vor hrăni cu pești și naluci artificiale, ceea ce este grozav, deoarece nu atât de mulți pești de iarnă se bucură de artificial din cauza incapacității sale de a se mișca în mod natural cu apa rece.

#2 Biban

Puteți găsi o mulțime de biban în apele reci din Canada. Mușcă ușor prin gheață și probabil ar mușca înaintea oricărei alte specii. Viermele și viermii de sânge pot fi hrăniți peștilor, deoarece se hrănesc în noroi în timpul iernii. Dacă sunteți în căutarea unei mușcături ușoare, Bibanul sunt cei care trebuie să găsiți.

# 3 Crappie

Dacă sunteți în căutarea să pescuiți peștele de iarnă în sud, atunci probabil că veți întâlni niște mierici. Deoarece basul nu este discutat, pescuitul la mizerie va fi cel mai bun pariu. Puteți folosi minows, spinners mici și plastice mici pentru a înfășura niște crappies.

#4 Snapper

În timp ce snappers se găsesc în apele mai calde, îi puteți găsi în continuare în zonele de mică adâncime și de coastă. Îi poți găsi chiar atârnând lângă recife, epave și alte structuri.

#5 Cobia

Cauți un pește premiu? Cobia ar putea fi acel pește premiu de care poți fi entuziasmat să le spui prietenilor tăi că l-ai prins. Acest trofeu elegant poate fi ademenit cu diverse momeli și jiguri grele.

# 6 Păstrăv

Probabil ai ghicit că păstrăvul va fi pe listă. Ai avut dreptate. Păstrăvul se găsește în mod obișnuit în izvoarele reci și pârâurile vara. În timpul iernii, metabolismul lor le permite să mențină un nivel ridicat de activitate, ceea ce le permite să înoate în cele mai reci dintre condiții.

Somnul de canal # 7

Dacă sunteți în căutarea unei capturi distractive, dar nu ușoare, atunci ar trebui să căutați somn de canal. Sunt printre cele mai active specii de pești iarna și sunt foarte agresivi. Vă puteți aștepta la o luptă nebună încercând să-l prindă pe acesta, dar s-ar putea să merite!

# 8 Walleye

Această specie de pești este de fapt unul dintre cei mai căutați pești din tot Vestul Mijlociu. Walleies sunt hrănitoare agresive atunci când este frig și pot fi găsite în majoritatea sistemelor fluviale și lacurilor din Vestul Mijlociu. Jigurile de tragere lentă sunt cheia pentru a prinde acești băieți răi.