Winter Fishing Clothing And Gear[1]

Cel mai bun bivvy pentru iarnă

Primul tău port de escală pentru lunile de iarnă ar trebui să fie un bivvy de bună calitate, unul care este realizat de o companie de renume, renumită pentru utilizarea materialelor de înaltă calitate cu o valoare ridicată a capului hidrostatic.

Izolația adăugată provine din instalarea unui foaie de sol, este chiar mai bine dacă bivvy-ul vine cu un foișor cusut și este însoțit de o folie sau „duo-skin”, deoarece acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă mențineți cald și uscat pe cele mai reci. sesiuni.

Dacă vă iubiți deja bivvy-ul, luați în considerare achiziționarea unui înveliș care poate ajuta la izolarea în continuare a adăpostului.

De asemenea, luați în considerare reducerea adăpostului de pescuit pentru iarnă. Mai puțin spațiu în lunile mai reci înseamnă mai puțin spațiu pentru încălzire! Prin reducerea amprentei dvs. de bivvy, lăsați, de asemenea, mai puțină amprentă pe bancă.

Sac de dormit pentru pescuit de iarnă

Indiferent dacă este pentru patul tău sau pentru un strat de aruncat peste tine în timp ce stai pe scaunul tău de pescuit, așteptând ca crapul să muște în frigul înghețat, un sac de dormit pentru pescuit poate face toată diferența în climatul mai rece. Eficacitatea sacilor de dormit se măsoară în anotimpuri; un sac de dormit de 5 sezoane este mai cald și mai gros decât un sac de dormit de 3 sezoane .

Când căutați cel mai bun sac de dormit pentru iarnă, căutați caracteristici precum:

  • fuste de excludere a curentului de aer,
  • izolație generoasă și căptușeală,
  • fermoare de bună calitate și
  • hidroizolatie!

Dacă picăturile de apă cad pe sacul tău de dormit, trebuie să te asiguri că nu te vei uda, un strat impermeabil este vital! Citiți mai multe despre achiziționarea unui sac de dormit în Ghidul nostru dedicat pentru Cumpărători.

Noi, cei de la Angling Direct, credem că sacul de dormit Advanta Discovery CCX5 pentru 5 sezoane oferă toată căldura și impermeabilitatea unei alternative mai scumpe – secțiunea superioară căptușită cu lână este un adevărat bonus și pentru această perioadă a anului.

Ce să purtați când pescuiți pe vreme rece

Îmbrăcămintea de iarnă pentru pescuit include cea mai bună iarnă a ta:

  • costum de pescuit,
  • un strat de bază,
  • un săritor de pescuit,
  • mănuși de pescuit,
  • o pălărie de pescuit beanie,
  • și cel puțin pantaloni de jogging cald!

Îmbrăcămintea pentru pescuitul crapului de iarnă ar trebui să fie încă în paleta de culoare verde închis, maro și negru, chiar dacă există un strat de gheață și zăpadă pe sol!

Cizme de pescuit de iarnă de top

Avem o selecție grozavă de încălțăminte de pescuit , construită ținând cont de clima de iarnă britanică. De la cizme impermeabile, căptușite cu blană, până la papuci de pescuit pufosi! Puteți ajuta la menținerea picioarelor calde și uscate cu pantofi de pescuit de calitate.

O caracteristică vitală a cizmelor de pescuit de iarnă este prinderea pe talpă. Cu noroiul umed și malurile înghețate, este posibil să îl găsiți alunecos.

Încearcă să găsești încălțăminte care să ofere căldură, confort și aderență bună! 

De asemenea, nu uitați să împerecheați încălțămintea cu șosete impermeabile iarna!  

Sticlă de pescuit cu apă caldă

Bătrânii credincioși ai nopților reci, sticla de apă de încredere face lista noastră.

Desigur, va trebui să scoți fierbătorul și aragazul, dar vei fi recunoscător pentru o sticlă fierbinte așezată la picioarele sacului de dormit.

O alegere de încredere pentru pescarii de crap este biberonul cu apă caldă Trakker .

Cele mai bune încălzitoare de mâini pentru pescuit

Încălzitoarele de mână, la îndemână, de dimensiuni de buzunar, vă pot ajuta să scoateți avantajul.

Încălzitoarele pentru mâini de pescuit sunt grozave pentru încălzirea degetelor în spate pentru legarea platformei, manipularea cârligelor, în timp ce prinzi pește și multe altele, fără limitările mănușilor de pescuit. Oricât de grozave sunt o pereche de mănuși calde, acestea îți pot restricționa mișcarea în mâini și, odată ude, nu prea sunt bune! 

Tradiționalul Strider Hot Pad este de unică folosință după o singură utilizare și o opțiune mult mai ieftină decât Zippo, opțiuni reîncărcabile de pe piață. 

Încălzitoare de bivvy de iarnă

Când toate celelalte nu reușesc și pur și simplu nu poți scutura frigul, întinde mâna spre încălzitorul de bivvy.

Cele mai multe oferte de încălzitoare de bivvy de pe piață sunt încălzitoare pe gaz, ceea ce înseamnă că este important să vă asigurați că bivvy-ul este bine ventilat, deoarece există un risc de monoxid de carbon dacă nu se face acest lucru.

Încălzitorul compact pe gaz Highlander funcționează pe canistrele de gaz mai lungi, cu clips, și este puțin mai puternic, cu o putere de 1,3 kW.