Kristof Cuderman ne împărtășește recenta sa excursie reușită la Monster Carp Lake din România, unde el și colegii săi au băgat 14 crapi peste 25 kg!

Kristof spune…

Lacul Monster Carp din România este unul dintre lacurile mele preferate nu doar din cauza crapilor mari și frumoși care trăiesc acolo, ci și pentru că am mulți prieteni buni acolo. Proprietarul lacului Ioan Vida (Saky), face o treabă grozavă de mulți ani iar rezultatele se văd acum. Mulți pești mari cu niște crapi solzi speciali fac acum acel lac special.

De data aceasta pescuiam cu prietenul meu local Marius (Yanis) și, după șase ani, prietenul meu de la Fox Mark Pitchers mi s-a alăturat într-o excursie. Abia așteptam să petrec puțin timp și să prind niște crapi mari.

Sesiunea a fost pur și simplu uimitoare… am prins 14 crapi peste 25 kg și aveam o greutate medie în jur de 22 kg. Este un rezultat uimitor pentru acel lac! Cel mai mare crap al meu avea 28,3 kg, dar pentru mine cel mai bun pește al sesiunii a fost 20,8 kg oglindă solzoasă pe care l-am prins în a cincea zi a sesiunii.

Pescuiam cu niște boilies Dynamite noi (care vor veni în curând) alături de boilies-urile mele favorite Source . De asemenea, am alimentat un amestec de pelete Dynamite plus un amestec de particule.