Ei bine, eram convins că până acum voi fi tot mârâit în apă adâncă, pescuind pe fund, bătând în șapte micro pelete și așteptând vârste pentru o mușcătură!

Asta nu este cazul astăzi, când mi-ați alăturat la frumoasa pescuit de Hampton Springs. Ador acest pescuit și, recent, am început să pescuiesc mult mai mult, deoarece este la doar puțin peste 40 de minute de casa mea.

În total, există opt lacuri din care să alegeți și toate oferă diferite tipuri de pescuit, unele cu peste 14 specii diferite, unele cu biban masiv și altele cu crap masiv.

Există un lac dedicat pescuitului de crap și, de asemenea, mai multe urmează să fie deschise în curând.

Probabil că au trecut 15 ani buni de când am pescuit ultima dată aici până m-am întors cu Jamie și Rich în iulie și munca pe care noii proprietari au făcut-o pentru ca pescuitul să fie fantastic pe tot parcursul anului este ireal. Am filmat aici câteva episoade Winning Ways anul acesta și locul nu dezamăgește niciodată.

Pe măsură ce intrați în pescuit, toate lacurile sunt pe partea stângă, trebuie să vă prezentați în cabana executorului judecătoresc, unde veți găsi un magazin de echipamente bine aprovizionat, de unde vă puteți cumpăra peleți, deoarece toate sunt proprii pescuitului.

Rick, executorul judecătoresc, merită întotdeauna să discutăm la sosire și cu siguranță te va pune pe pește. Astăzi m-a sfătuit să merg la piscina Rock, unde peștii chiar au un pic și, având în vedere vremea foarte caldă și luminoasă nesezonabil, s-ar putea să fiu nevoit să curăț de praf platformele de mică adâncime care fuseseră puse deoparte până vara viitoare, wohooo!

Am decis să merg pe Peg 28, care este la o plimbare foarte mică de dubă. Cuița în sine are două insule la aproximativ 25 de metri distanță stânga și dreapta, așa că instantaneu, cu peștii arătând peste tot lacul, m-am gândit la o bombă și o pelete spre insula din dreapta și apoi alte două instalații de stâlp pentru un pescuit de 6m în sus și în jos. cu roți și larve pentru a prinde totul înotând.

Principalele specii din acest lac sunt, totul, haha! Lacul este plin de F1, crap, rooooooach, skimmer-uri… Aș putea continua.

Momeală

Aveam cu mine două halbe de roți, o halbă de larve roșii și albe și niște pelete de 6 mm pentru a ping către insulă, pentru momeala cârlig aveam niște pelete Robin Red de 8 mm pentru bombă.

Instalații

O tijă cu bombă de 10 ft a fost prima din husa mea, montată cu o bombă de 20 g, linie principală de 6 lb, un braț twizzled de 4 inci cu o lungime de cârlig de 12 inci. Alegerea cârligului este o dimensiune 14 KKM cu o bandă pentru pelete pe linie de 0,18 mm.

Cu cât de cald era vremea, a trebuit să amenajez o platformă de mică adâncime, nu ca platformele de mică adâncime pe care le foloseam vara, dar se pregătesc să pescuiesc până la două picioare adâncime. Am folosit un flotor de mică adâncime 4×8 F1 și am împușcat instalația cu trei Stotz No10 distanțate uniform prin platformă.

Linia principală este de 0,16 mm Accu Power și lungimea cârligului este de 0,12 mm cu un cârlig de dimensiunea 18 KKM cu o bandă mică pentru roată cu bandă. Folosesc elastic blue 7 Duraslip Hybrid, pe care îmi place foarte mult să îl folosesc în această perioadă a anului.

De asemenea, am făcut o platformă pentru a pescui pe fund folosind un plutitor de larve 4×12 F1. Are puțin peste cinci picioare adâncime la șase metri și destul de mâloasă; deoarece există o mulțime de pești care arată, am optat pentru un model de împușcare conic, cu trei No10 la distanță de 14 inci și apoi trei No9 cu un mic spațiu între ele care urcă spre plutitor.

Folosesc același elastic și aceeași linie ca și dispozitivul meu de mică adâncime, dar un cârlig SFL-B de mărimea 16. Am ajuns la fundul corpului flotorului din cauza nămolului. Wohoooo, hai să pescuim!

Sesiunea

Pentru început, scot în jur de o duzină de pelete de 6 mm spre punctul insulei și aliment în vrac două loturi de aproximativ 30 de roți pe linia mea scurtă de stâlp. Este pornit cu o pelete Robin Red de 8 mm și am aruncat bomba la aproximativ doi metri mai puțin de insulă.

Las gipsurile doar în jur de cinci minute, dar mă hrănesc la fiecare două minute. Deja la a treia hrană am pește care se învârte după pelete, așa că decid să fac modele mult mai regulate, lăsând bomba doar timp de 90 de secunde până la două minute.

Al treilea aruncat și eu sunt mârâit într-un crap popular (comun) cu aspect imaculat, yessss! De fiecare dată când hrănesc peleții acum, am pești care se învârte și încep să regret că am pescuit bomba și mi-aș fi dorit să fi urmat drumul wagglerului; totuși, am un copac mare și stufoasă deasupra mea, așa că pescuitul cu o undiță mai lungă ar fi fost puțin dificil și, errrr, mi-am lăsat lansetele waggler acasă!

Este evident devreme că peștii se hrănesc sus, în apă, având în vedere cât de caldă este ziua. Au trecut cincisprezece minute și acum am un pește care se învârte pe linia mea scurtă, daaa waaat babbi!

Stau pe linia bombelor timp de 30 de minute, dar mai prind doar un pește, chiar aruncând direct pe insulă în apă puțin adâncă. Peștii cu siguranță nu sunt pe fund.

Destul de asta pentru moment și sunt direct cu o roată pe platforma mea de mică adâncime. Am fixat instalația la aproximativ 18 inci adâncime pentru început și instantaneu sunt într-un gândac minunat, ei bine, rooooach în jur de 10 oz și apoi îl pun prind un gândac mic, care este imediat urmat de un poppadom drăguț și vicios (skimmer) ) în jur de 1lb 8oz. Minunat.

Există semne de pești care se învârtesc și bule ciudate care ies de pe fund de fiecare dată când hrănesc cu momeală.

Nu înnebunesc cu alimentarea, hrănind dublu două loturi de 12 până la 15 roți și așteptând maximum 12 secunde înainte de a pune din nou instalația.

Primesc cele mai multe picături, dar lipsesc mai mult decât prind, așa că mă întorc și merg puțin mai puțin adânc, probabil în jur de 15 inci adâncime acum și diferența este instantanee, de asemenea, peștii sunt F1.

Este un pescuit minunat și este ca vara din nou și pentru următoarele 20 de minute am pus în plasă aproximativ o duzină de F1 de până la 2lb. Este evident când F1-urile se ridică, deoarece merge puțin mai liniștit decât atunci când gândacii sunt în înot. Încerc o pelete Robin Red de 4 mm, dar nu funcționează, așa că treceți înapoi la o roată și prindeți o idee minunată de aproximativ 2 lb.

Vremea începe apoi să se întoarcă puțin și se înnebunește și temperatura scade destul de mult, nu este atât de multă acțiune în apă și timp de 10 minute bune mai reușesc doar un pește la mică adâncime, chiar și adâncimile schimbând scăzând la aproximativ două și o jumătate de picioare.

Încă mai sunt pești în cuier, deoarece bulele încă apar, așa că este timpul să aruncați o privire pe fund. Măresc cantitatea de hrană la aproximativ 30 de roți și două loturi pentru a păstra peștele pe fund.

Frumusețea platformei conice (da, Jamie m-a convins în sfârșit că este mai bine decât un vrac și picurătoare!) este că, odată ce ați coborât instalația în zona de pericol din treimea inferioară, momeala cade foarte natural și chiar înaintea mea. momeala cu cârlig dublu roșu ajunge în partea de jos, sunt mârâit într-un F1 minunat.

Următoarea punere în platformă ajunge la partea de jos, așa că dau un pic de ridicare flotorului și mă bat, sunt într-un alt F1 uimitor. Continui pentru următoarele 30 de minute să iau câte un pește la fiecare introdus, fără căptușeli sau ceva pur și simplu, pur și simplu așez echipamentul, țin o linie strânsă și dacă nu prind un pește pe secană, aproape fiecare a venit după o mică mișcare.

Este absolut emotionant cu peștii acest complex și după doar două ore avem mai mult decât suficient pentru o lovitură de captură, probabil prinzând în jur de 45 lb până la 50 lb!

A fost ciudat cum peștele a dispărut complet la mică adâncime și s-a dus la fund, dar temperatura a scăzut semnificativ atunci când acoperirea norilor a trecut, iar vântul era destul de rece.

Sunt sigur că peștii erau încă în modul de încărcare pentru iarnă, deoarece în această săptămână, peștii s-au hrănit bine peste tot. Au fost câteva ore uimitoare aici astăzi și a fost minunat pescuitul tactici simple și frumoase care funcționează pe fiecare lac de aici.

Asigurați-vă că vorbiți cu Rick când ajungeți și el vă va pune pe pește și veți avea o zi bună de pescuit, goooo pe Hampton Springs, ce locație!