Trakker Winter Fishing Tips Header[1]

INTRODUCERE:

Iarna poate fi anotimpul preferat al pescarului pentru a pescui crap. Pentru unii, asta poate părea neobișnuit, dar pentru prea mulți, este norma. Lacurile și râurile sunt considerabil mai puțin aglomerate de pescari și, în mod frecvent, puteți avea lacul pentru tine. Iată câteva dintre recomandările noastre pentru a vă ajuta să prindeți pește pe tot parcursul iernii, care este o perioadă fantastică pentru a fi pe mal.

ALEGEREA LOCULUI ESTE IMPORTANTĂ!

Așteptarea să prindă bine pe tot parcursul iernii atunci când pescuiți gropi mari, expuse, cu doar o mână de crap în ele, poate fi practic imposibil. Alegerea unui loc bine aprovizionat, care are o formă bună de iarnă este o necesitate. Amintiți-vă, atunci când alegeți lacul potrivit, încercați să găsiți locuri care nu sunt cu adevărat adânci; tind să producă mai puține mușcături iarna. în timp ce un lac de mică adâncime se va încălzi mai repede în soarele de iarnă și va tenta peștii să se hrănească.

Sfaturi pentru pescuitul crapului de iarnă - Loc cu mulți crapi de prins iarna

RĂMÂI CONFORTABIL

Nu ar trebui să existe niciun motiv să fie frig sau ud pe mal în această zi și epocă. Dacă sunteți înghețat de frig sau vă veți îmbiba, fie vă veți împacheta și veți pleca acasă, fie pur și simplu nu veți pescui la fel de eficient pe cât puteți fi. Stratificarea este extrem de importantă, începând cu un strat de bază și apoi adăugând straturi deasupra. Simplu: Dacă deveniți prea cald, scoateți un strat; dacă ți se răcește prea mult, pune un strat.

Citiți ghidul nostru esențial pentru îmbrăcămintea pentru pescuitul crapului de iarnă .

Pe lângă hainele calde, este timpul să scoți în evidență  bivvy- ul tău de pescuit la crap , în mod ideal, cu o suprafață care ajută la păstrarea căldurii și la reducerea condensului. De asemenea, nu uitați că iarna este perioada ideală pentru a folosi foaia de bază furnizată! În timp ce poți fi îndrăzneț și dur sub o gașcă, îți recomandăm să folosești un sistem complet de bivvy. Un sac de dormit bun pentru 5 sezoane este, de asemenea, o necesitate; acest lucru asigură un somn bun, iar atunci când temperaturile scad cu adevărat, o husă suplimentară pentru scaun vă asigură că veți rămâne extrem de cald.

Sfaturi de iarnă pentru pescuitul crapului - Sistem Bivvy cu suprafață, sac de dormit 5 sezoane și haine calde.

O MULȚIME DE BĂUTURI CALDE ȘI MÂNCARE

Asigurați-vă că luați multă mâncare și cât mai mult ceai sau cafea puteți bea. Un aragaz bun, un fierbător și câteva vase de gătit înseamnă că puteți prepara cât de mult doriți și puteți găti mâncare caldă. Este uimitor ce pot face o ceașcă caldă și un sandviș fierbinte pentru spirite!

Sfaturi de iarnă pentru pescuitul crapului - Bea mult ceai/cafea caldă și mănâncă mâncare fierbinte și fierbinte.

ALEGEREA CORECTĂ A MOMELII

Odată cu sosirea zilei de 1 noiembrie, vă recomandăm să puneți deoparte boilies-urile de tip făină de pește și să optați pentru momeli mai naturale, cum ar fi larvele sau boilies-urile de descompunere rapidă și digerabile. Multe companii produc acum momeli „de iarnă”.

Acum nu ai nevoie de galoane și galoane de larve; de obicei, câteva halbe pe zi vor fi suficiente pentru a tenta o mușcătură. Pescuitul unei instalații pop-up de larve aruncate cu o pungă de plasă PVA este întotdeauna o tactică câștigătoare în timpul iernii!

Folosirea unei singure momeală și a unui pop-up luminos în timp ce pescuiți iarna este o altă tactică eficientă de pescuit. Acest lucru funcționează cel mai bine atunci când aruncați la afișarea peștilor. Când condițiile sunt potrivite și peștii dau semne de hrănire, introduceți cantități mici de momeală, dar nu vă grăbiți cu gratuitățile!

Sfaturi de iarnă pentru pescuitul crapului - Virmele și pop-up-urile fluor strălucitoare

PURTAȚI PIESE DE SCHIMB

Vă recomandăm să purtați întotdeauna o cutie de piese de schimb, indiferent de sezon, dar mai ales iarna. Aceasta poate fi o cutie care este lăsată în mașină sau dubă în timpul sesiunilor dvs. De obicei, această cutie de „rezerve” este formată din; gaz de rezervă pentru aragazul dvs., un al doilea aragaz în cazul în care a dvs. se sparge în timpul sesiunii, apă suplimentară, ceai și cafea, haine de schimb, inclusiv șosete și pantaloni, alimente de rezervă, cum ar fi tăiței, dispozitiv terminal și baterii de rezervă pentru torțe și lumini pentru bivvy .

VRĂJI DE HRĂNIRE

Este posibil ca peștii să fie dispuși să se hrănească doar pentru o perioadă foarte scurtă în fiecare zi în timpul lunilor mai reci, așa că, dacă vă puteți da seama când este acea fereastră de oportunitate, ați putea fi un câștigător. A fi la lac chiar înainte de acea fereastră de hrănire și a avea lansetele la fața locului ar putea însemna diferența dintre prindere și golire. Așadar, obișnuiți-vă cu lacul și înțelegeți comportamentul crapului pe parcursul lunilor de iarnă.

CĂUTAȚI SEMNE DE ACTIVITATE ALE PEȘTILOR

Este de la sine înțeles: locație, locație, locație. Căutați semne de activitate de pescuit și acest lucru ar trebui să indice unde le place crapii să-și petreacă timpul. Dacă nu există semne evidente la prima vedere în jurul lacului, găsiți o baie care să ofere o vedere bună asupra întregului lac. Banc de crap în timpul iernii, așa că, dacă cineva se dă, puteți spune cu siguranță că sunt mai mulți în zonă.

Vă recomandăm să vă așezați în fața băii sau să vă poziționați bivvy, astfel încât să aveți cea mai bună vedere asupra lacului. Faceți o bere, stați pe spate și priviți. Odată ce un crap își dă locația, este un caz simplu de a trece la ei.

Sfaturi de iarnă pentru pescuitul crapului - Caută semne de activitate a crapului

RAFINAȚI-VĂ INSTALAȚIILE

Iarna, vă recomandăm să vă rafinați instalațiile și să reduceți dimensiunea set-up-urilor. Schimbarea cârligelor de dimensiunea 4 și 6 cu 8 (în funcție de circumstanțe), folosind o linie principală cu fluorocarbon și chiar utilizarea materialelor de cârlig de 15 lb în loc de 20 sau 25 lb poate fi un avantaj. Iarna, apa tinde să se limpezească, devenind limpede ca cristalul, așa că este vital să vă asigurați că este fixată și ascunsă. Chiar și în ceea ce privește reducerea dimensiunii plumbului, vă recomandăm să utilizați o plumb cu suficientă greutate pentru a ajunge la locul dvs. în loc să folosiți plumb de 4 oz și să creați o stropire masivă.

Sfaturi pentru pescuitul crapului de iarnă - Rafinați echipamentul terminal

REZUMAT

Așadar, iată sfaturile noastre de pescuit de iarnă, care vă vor face să vă simțiți mai confortabil în timpul sesiunii și, sperăm, să puneți câțiva crapi în plus pe mal. Dacă ești pregătit, iarna poate fi într-adevăr o perioadă plină de bucurie pentru a merge la pescuit, răsăriturile și apusurile pot fi cu adevărat un lucru de frumusețe.

Ca întotdeauna, linii strânse și fii norocos.